W RESTAURANT slaví, slavte s ním!
W RESTAURANT slaví své první narozeniny, a protože sázíme na hodnoty které trvají, na legendy, které milují generace, ať už jde o dobrou whisky nebo hudbu, oslavíme NÁŠ PRVNÍ ROK pořádným ROCK 'N' ROLLEM, a to s nikým jiným, než s geniálním muzikante...
První česká fantasy pohádka u nás nemá konkurenci!
Máme pro vás skvělou zprávu, českým filmovým pohádkám neodzvonilo! Princezna zakletá v čase režiséra Petra Kubíka je toho jasným důkazem. Právem se řadí k tomu nejlepšímu, co současná domácí tvorba může nabídnout. Naplňuje očekávání jak malého, tak d...
První česká fantasy pohádka u nás nemá konkurenci!
Máme pro vás skvělou zprávu, českým filmovým pohádkám neodzvonilo! Princezna zakletá v čase režiséra Petra Kubíka je toho jasným důkazem. Právem se řadí k tomu nejlepšímu, co současná domácí tvorba může nabídnout. Naplňuje očekávání jak malého, tak d...
Annovino: vinařství jako centrum zážitkové gastronomie i populární turistický cíl
Myšlenka vytvořit v atraktivním prostředí Lednicko-valtického areálu vinařství evropského formátu vznikla v hlavách spoluzakladatelů rodinného Vinařství Lednice Annovino Romana Žďárského a Jindřicha Soboty před 30 lety. Letos dostal jejich sen konečn...
Japonské speciality jsou více než delikatesy
Téměř 128 milionů obyvatel žije v Japonsku v minimalistickém duchu kultury významně ovlivněné řádem a tradicemi. Ve svém znaku nese typický červený kotouč, který naznačuje doslovný význam názvu země – tedy země vycházejícího slunce. Fascinující kontr...
Spálené zelí s omáčkou z jablečného moštu, cideru a másla
Máte rádi maso, ale občas potřebujete nějaké odlehčené bezmasé jídlo? Nebo jste zatvrzelými vegetariány? Právě pro vás máme speciální recept netradičních kombinací a chutí, které se ovšem vzájemně skvěle doplňují. Další „kuriozitou“ je příprava hlavn...
Potřebujeme prodávat, abychom mohli pomáhat
Téma pomoci nemocným je v současné době žhavější než jindy. Pro mnohé z nás to je to poprvé, kdy jsme nuceni připustit si křehkost svého zdraví. S mimořádně nešťastnou diagnózou se musejí vyrovnávat pacienti s ALS – amyotrofickou laterární sklerózou ...
Ekologické obaly u Annabelle Minerals jsou správnou cestou
Každý z nás může snížit ekologickou stopu, kterou zanechává na této planetě. My v Annabelle Minerals tomu stoprocentně věříme, a tak naše produkty nově najdete v papírových EKO obalech. Transformace Cítíme, že kosmetický trh, stejně jako trhy ostat...
Experimentujte s moštem, dodá pokrmu šmrnc!
Jablečný mošt je ovocná šťáva, která je vyrobena přímým lisováním z ovoce, u nás nejčastěji z jablek. K jeho výrobě se většinou využívají směsi odrůd, často padavčat. Málokoho však napadne použít ho do nějakého pokrmu, kterému dodá jedinečnou chuť. V...
K Vltavě a do ní za podporou pacientů s ALS! Zapojila se i řada známých tváří
Charitativní závod Prague City Swim, který nezisková organizace Alsa tuto sobotu pořádala na podporu pacientů s amyotrofickou laterální sklerózou (ALS), přišla podpořit i řada známých osobností. Závodili, pomáhali při organizaci a postarali se o zába...
VEVAPLUS Jak se správně a bezpečně zachovat při požáru, nebo úrazu v práci? Školením BOZP a požární ochrany by si většina z nás měla podle zákona projít. Týká se to i Vás? Stačí rozkliknout... |
Jaký druh hovězího masa máte nejraději?
Svíčková (Tenderloin)
59 x [9%]
Roštěnec
56 x [9%]
Kýta
51 x [8%]
Plec
49 x [8%]
Vysoké žebro
54 x [9%]
Pupek (Flank Steak)
98 x [16%]
Veverka (Hanger)
59 x [9%]
Hrudí (Brisket)
89 x [14%]
Podplečí (ChuckRoll Eye)
61 x [10%]
Oháňka
52 x [8%]
Celkem hlasovalo : 628