Hykro představuje v Brně svůj diamant mezi vozy!

Společnost Hykro přivezla na Caravaning Brno obytné vozy značky Kabe, která je v České republice historicky poprvé, které stojí za to si prohlédnout, přímo prolézt a nyní máte nejlepší příležitost na brněnském výstavišti.

Na expozici máme tři přívěsy a obytný automobil této značky, která je jakousi perlou nebo spíše diamantem naší výstavy. Všichni se na ni těší, bývá vystavena v Düsseldorfu  a nyní máme tu čest ji představit tady u nás v Brně,“ říká Petr Havlíček, ředitel společnosti a dodává: „Pravdou je, že přívěs Kabe, má velmi přívětivou atmosféru,“ a má pravdu. Je důležité se před koupí do každého vozu pohodlně usadit a vybírat si skutečně to pravé, co nám bude sloužit a kde se cítíme „jako doma“. Osmimetrový Kabe nabízí v základní výbavě nádherné posezení, oddělenou ložnici, zvlášť sprchový kout i WC, plně vybavenou elegantní kuchyni s výhledem na hvězdy a to vše v decentně luxusním designu.   

Expozice Hykro je největší v pavilonu V a kromě švédské  Kabe zde najdeme i německé značky Knauss, Fendt Caravan, Carado, Weinsberg či dánský Hero Camper.