Zabalte peřiny do vánočního povlečení značky Kvalitex

Také už se těšíte, až skončí předvánoční nákupní, uklízecí a pečící šílenství? Nezapomeňte si po něm naordinovat zaslouženou odměnu v podobě relaxu s knížkou nebo u pohádek. S vánočním povlečením od písecké společnosti Kvalitex to půjde samo. Z letošní nabídky motivů si vyberou jak děti, tak dospělí. Těšit se můžete rovnou na 7 variant ložního prádla v hřejivé flanelové úpravě.

Klasické ložní flanelové povlečení SOBI šedé, na Kvalitex.cz od 689 Kč

Nemůžete už samou nedočkavostí dospat, nebo máte naopak potíž naladit se na sváteční notu? V obou případech oceníte ložní prádlo ve vánočním designu, který váš domov rozzáří zimními motivy. Pro fanoušky scandi stylu přichystal Kvalitex povlečení Sobi, které vyzývá k večeru stráveném v posteli.

Severským designem dýchá i povlečení Vánoce, které si můžete zvolit buď v červené nebo šedé variantě.

Klasické ložní flanelové povlečení VÁNOCE šedé nebo červené, na Kvalitex.cz od 689 Kč

Norský vzor ve své nejčistší podobě zdobí výrazné povlečení Vločky v kombinaci bílé a bordó.

Klasické ložní flanelové povlečení VLOČKY bordó, na Kvalitex.cz od 689 Kč

Všechny tyto typy se sice liší motivy, jsou ale do jednoho vyrobené z velmi hřejivé bavlněné tkaniny s vyšší gramáží a flanelovou úpravou. Zima v peřinách nebyla nikdy příjemnější!

Radost nejen pod stromečkem

Čekání na Ježíška může připadat dětem nekonečné. V posteli s povlečením se sněhuláky se ale bude zdát jako mžik. O krásné sny se dětem postarají Sněhuláci v šedé nebo červené variantě, kouzlo Vánoc do dětského pokojíčku zase vnese povlečení Christmas, které kombinuje obrázky i nápisy se sváteční tématikou. Všechny tři verze jsou vyrobeny z jemné bavlněné tkaniny plátnové vazby a jsou velmi příjemné díky vysoké hustotě jemných přízí.

Kupte klidně rovnou všechny. Díky zipovému uzávěru se vám budou totiž lůžkoviny převlékat (skoro) samy.

Povlečení SNĚHULÁCI šedí nebo SNĚHULÁCI červení, na Kvalitex.cz od 659 Kč. Povlečení CHRISTMAS, na Kvalitex od 659 Kč.

Čas pohody, odpočinku, rozjímání a chvil strávených doma s rodinou. Povlečte na letošní svátky tak, že se stane tahle vánoční pohádka skutečností. Kombinace krásného designu a kvalitních materiálů od Kvalitexu zaručí, že se z vaší postele stane nejoblíbenější místo i stylová součást domácí výzdoby.

www.kvalitex.cz