Prestiž učitelů v pandemii vzrostla. Stálo je to rok stresu a izolace
Povolání učitele je obecně vnímáno jako prestižní, alespoň podle žebříčků výzkumníků. Zkušenosti mladých kantorů jsou ale opačné. Stále se potýkají s předsudky a chybí jim systémová podpora v dalším vzdělávání. Jak proměnil pandemický rok vnímání p...
Již 8. rok v řadě se Hublot stal oficiální časomírou Bol d’Or Mirabaud
Léto je ideálním obdobím k obnově a rozšiřování obzorů. Značka Hublot tak potvrdila svou spolupráci s Bol d’Or Mirabaud a již osmou sezónu se stala jeho oficiální časomírou. Největší závod jezerních jachet v Ervopě proběhl na Ženevském jezeře a umožn...
Charouz Racing System získal ve Francii další cenné body
Druhá zastávka letošního šampionátu FIA F3 a znovu bodový zisk pro český tým Charouz Racing System. Na okruhu Paula Ricarda ve Francii to byla tvrdá dřina, jezdci se snažili navázat na velmi povedené testy v Jerezu. To se sice úplně nepodařilo, přest...
Pavel Batěk podstoupil depilaci, ze které by nebyl každý nadšený!
Jaká je asi depilace lepící páskou? Na to už teď zná odpověď herec Pavel Batěk, jedna z tváří charitativní organizace ALSA, která se stará o pacienty trpící amyotrofickou laterární sklerózou, zkráceně ALS. Na tiskové konferenci oznamující datum již t...
Lahodná chuť francouzských sýrů v zapékací misce Emile Henry
Francie je jednou z největších sýrových velmocí vyrábí jich zde na 400 různých druhů. Pokud patříte k milovníkům jemného mléčného potěšení, seznamte se s miskou na rozpékání sýrů v troubě, tzv. cheese baker, od burgundské značky Emile Henry. V té...
V kvalitním krejčovství vás čeká zážitek, jaký v obchodě nenajdete
Musíme být optimističtí! Život se zase začíná vracet k normálu a my se konečně můžeme účastnit společenských akcí, na které jsme se tolik těšili. Není snad lepší příležitost hodit se do gala než právě teď! Ať už se chystáte na rodinnou oslavu či přát...
Pandemie ukázala, že digitální měny mají jasnou budoucnost
Dernisáž pozoruhodné putovní výstavy Helpful Art-In-Covid, kterou uspořádal český výtvarník, designér a typograf Pavel Šťastný udělala 10. června tečku za jejím působením v pražském obchodním domu Kotva. Tomuto důstojnému aktu předcházel seminář Rozv...
Uprostřed léta se do kin chystá první velký dokument o Janu Werichovi
Po čtyřech desetiletích od smrti jedné z největších legend českého divadla Jana Wericha vznikl jeho první velký filmový dokumentární portrét. Dokument s názvem Jan Werich: Když už člověk jednou je přináší strhující životní příběh této herecké legendy...
Prožít léto ve zdraví je možné i díky doplňkům stravy Himalyo
Odpočinek, aktivní dovolená, turistika či romantické schůzky, to vše od léta očekáváte. I toto období prozářené a prohřáté sluncem vám může jednoduše narušit nepříjemná viróza nebo nespokojenost s vlastním vzhledem, na němž si zakládáte. Nejzdr...
Asijská kuchyně snadno a rychle s Ken Homem a wok pánví
Na hovězí stir-fry nemusíte jezdit do 6 963 kilometrů vzdálené země nebeského draka, Číny. S prémiovou pánvi Wok Excellence od michelinského mistra asijské kuchyně Ken Homa si tuto i další asijské speciality připravíte ve stejné kvalitě z pohod...
VEVAPLUS Jak se správně a bezpečně zachovat při požáru, nebo úrazu v práci? Školením BOZP a požární ochrany by si většina z nás měla podle zákona projít. Týká se to i Vás? Stačí rozkliknout... |
Jaký druh hovězího masa máte nejraději?
Svíčková (Tenderloin)
57 x [9%]
Roštěnec
54 x [9%]
Kýta
50 x [8%]
Plec
48 x [8%]
Vysoké žebro
52 x [9%]
Pupek (Flank Steak)
95 x [16%]
Veverka (Hanger)
58 x [9%]
Hrudí (Brisket)
87 x [14%]
Podplečí (ChuckRoll Eye)
59 x [10%]
Oháňka
51 x [8%]
Celkem hlasovalo : 611