Je libo pantofle? Račte si vybrat!

Pantofle už patří mezi tradiční letní obuv a za kousky z aktuálních kolekcí se rozhodně stydět nemusíte. Unosíte je jak ve volný čas, tak do práce, či na letní dovolenou. Stačí zvolit vhodný styl a barvu, která se k vám hodí nejvíc.

Hledáte pantofle, které krásně doplní váš elegantní, nebo romantický letní outfit? Sáhněte po modelech na nízkém podpatku. V módě jsou minimalistické kousky ve světlých neutrálních a pastelových barvách, ale také nepřehlédnutelné modely zdobené výrazným kovovým řetězem, či proplétanou přezkou. Trendem i nadále zůstávají třpytivé metalické pantofle, ve kterých nádherně vynikne vaše snědé opálení. Hitem letošního léta jsou i modely s uzavřenou špičkou, tzv. mules.

Kromě pantoflů na nízkém podpatku se nosí také chunky pantofle na vyšší robustní platformě. I tady máte na výběr jak jednoduché modely bez zdobení, tak kousky s poutavými kovovými akcenty a řetízky. Nosíte ráda výraznou extravagantní obuv? V tom případě vklouzněte do gumových chunky pantoflů v zářivých pastelových barvách. Užijete je jak na podvečerní drink s kamarádkou, tak na víkendovou koupačku a dovolenou u moře.

Maximální komfort vám dopřejí pantofle s anatomicky tvarovanou stélkou. Metalické, s volánky. nebo s klasickou přezkou? Výběr je jen na vás!