Jižanský styl pro vaše nožky

Jaká má být obuv pro léto? Především pohodlná, vzdušná a trendy. Jedním z modelů, který by ve vaší letní sbírce obuvi neměl chybět, jsou sandálky ve stylu espadrilek. Pokud jste ještě nenašli ty pravé, je pořád čas to napravit. Vneste do svého prázdninového looku jižanskou exotiku v podobě atraktivních modelů z kolekce Deichmann. Na jaké sandály se vyplatí podívat se?

Absolutní letní klasikou jsou espadrilky na klínku s jutovým zdobením. Vsaďte na modely v nádherných sytých, či naopak pastelových barvičkách, které příjemně rozzáří váš vzhled. Oranžová, žlutá, fuchsiová, nebesky modrá, mátově zelená či pudrově růžová – výběr je jen na vás. Na své si přijdou i milovnice neutrálních světlých přírodních tónů. V kolekci najdete ale také půvabné kousky s metalickým leskem, který hezky podtrhnou opálení. Chybět nesmí ani modely v nesmrtelném námořnickém stylu.

Vybrat si můžete z několika různých stylů. V nabídce jsou jak espadrilky s uzavřenou špičkou a patou, tak módní slingback, či páskové modely. Trendem jsou také sandálky se šněrováním kolem kotníku.

Kromě rozmanitých stylů nabízí Deichmann i rozmanitou výšku klínků. Nízké a středně vysoké espadrilky oceníte při celodenním běhání městem, modely na vysokém klínku jsou zase vhodnější pro večerní posezení u drinku. Pokud se s klínovými podpatky příliš nekamarádíte, na výběr máte i několik kousků na pevné vyšší platformě.