Hennessy uvedení na trh limitované edice koňaku, na kterých spolupracoval umělec Julien Colombier

Značka prémiového koňaku Hennessy odhaluje u příležitosti blížících se svátků a konce roku limitované edice koňaku Hennessy Very Special, Hennessy V.S.O.P Privilège a Hennessy X.O. Limitované edice navrhl exkluzivně pro Maison Hennessy francouzský umělec Julien Colombier, který hravými florálními motivy vzdává hold přírodě. 

Julien Colombier je francouzský umělec, který čerpá inspiraci pro svou tvorbu především z přírody. Výsledný design je zhmotněním snu o tropickém pralese zahaleného do pronikavých barev. Julien své dílo začíná na černém pozadí, na které pak vyobrazí svou jedinečnou uměleckou vizi, v tomto případě divoké džungle s motivy hroznů a vinných listů. 

Nejen pro Juliena je příroda inspirací, v Maison Hennessy je příroda součástí procesu vytváření koňaku a jeho DNA. Charakteristický styl Juliena Colombiera je zachycen na třech limitovaných edicích vytvořených na počest oslav konce roku: Hennessy Very Special, Hennessy V.S.O.P Privilège a Hennessy X.O.

Dárkové boxy a štítky jsou navrženy ve stylu uměleckých děl Juliena Colombiera. Najdeme na nich kromě motivů přírody i QR kód, který nás zavede prozkoumat více o spolupráci na webové stránky Hennessy. Koňak Hennessy V.S.O.P Privilège je k dostání v jedinečném dárkovém balení, které obsahuje 4 zdobené podtácky. Pro Hennessy X.O je součástí dárkového balení zlatý servírovací tác s detaily florálních motivů umělce.

Limitované edice Hennessy x Julien Colombier exkluzivně v OC Nový Smíchov

Limitované edice Hennessy V.S.O.P Privilège a Hennessy X.O, na kterých exkluzivně spolupracoval umělec Julien Colombier, jsou dostupné v Hennessy pop-up butiku v obchodním centru OC Nový Smíchov během celého měsíce listopadu 2021. Pop-up butik Hennessy je otevřen každý den od 12:00 do 18:00 na adrese obchodního centra OC Nový Smíchov (Plzeňská 8, 150 00 Praha 5-Smíchov). 

Limitované edice Hennessy V.S.O.P Privilège a Hennessy X.O je možné zakoupit výhradně v pop-up butiku Hennessy v OC Nový Smíchov po celý měsíc listopad. Limitovaná edice Hennessy Very Special bude k dostání nejen v pop-up butiku Hennessy v OC Nový Smíchov po celý měsíc listopad, ale také ve specializovaných prodejnách a e-shopech.

Kromě nově uvedených limitovaných edic nabízí Hennessy také recepty na své tři populární koktejly, ideální pro slavnostní zakončení roku.