Švýcarské ikonické škrabky VICTORINOX by vaše kuchyně neměla postrádat!

Švýcarská značka Victorinox není po celém světě proslulá jen svými legendárními kapesními noži, ale i kuchyňskými doplňky. Ikonické škrabky REX umožňují již od roku 1947 milovníkům vaření bezpečnou a rychlou práci v kuchyni. Ať už tedy před sebou máte jakkoli složitou kuchařskou výzvu, na tohoto jedinečného pomocníka se můžete spolehnout!

Kvalitní škrabky vám díky mimořádně ostré čepeli a ergonomické rukojeti pomohou s rychlým oloupáním vrchovatého hrnce brambor, ale i nastrouhání úhledných hoblinek parmazánu. Škrabka REX vyniká svým ikonickým designem, jenž vytvořil Alfred Neweczerzal už v roce 1947. Tuto kultovní kuchařskou pomůcku vyráběla původně švýcarská značka Zena, jež se v roce 2021 stala součástí rodiny Victorinox.

Pro své úspěchy na tomto poli přidala značka do nabídky další dva typy čepelí a vytvořila tak model STAR a novou povrchovou úpravu modelu RAPID. Tato škrabka je navíc vybavena robustní rukojetí z ABS plastu a bočním integrovaným očkem pro odstranění nedokonalostí v zelenině. Ergonomický model si můžete vybrat ve dvou barevných provedeních a lze jej mýt i v myčce nádobí.

Všechny modely škrabek Victorinox jsou vhodné pro praváky i leváky. Pyšní elegantním vzhledem, vysokou životností, pohodlností při používání a maximálně ostrými čepelemi. Jelikož umožňují loupat ovoce a zeleninu blízko dužiny, minimalizují odpad a zároveň vám pomáhají v pokrmech zachovávat co nejvíce vitamínů.

Více informací naleznete na: www.ingazrosler.cz