Premiéra vozů Notin s luxusním interiérem proběhla v Brně

Modely Caravan Plus jsou mezi konkurencí snadno rozpoznatelné, mají totiž interiéry  výlučně sestavené ze světlých materiálů. Dřevěný nábytek je ručně vyráběný speciální technologií ze sendvičových desek a panelů. Chcete vidět více a třeba si tento vůz i omakat? Pak neváhejte a navštivte Caravaning Brno, který můžete ještě dnes navštívit.

„Nově jsme na veletrh přivezli francouzskou značku vozů Notin, která se představuje v České republice poprvé. Jedná s přitom o nejstaršího výrobce obytných vozů v Evropě, letos shodou okolností slaví 100 let výročí,“ říká Jaroslav Kolomazníček, majitel společnosti Caravan Plus.

„Každý Notin má automaticky zimní přípravu, zesílené izolace podlahy i střechy, speciální izolace pro boční obkladové stěny, vyhřívanou podlahu, automaticky vyhřívanou garáž i nádrže,“ prozrazuje Jaroslav Kolomazníček, majitel společnosti Caravan Plus. Vozy jsou kompletně bez potíží schopné zimního provozu, dokonce prý i v Antarktidě. V jednom zmodelů Notin Bilbao BCL jsme si mohli všimnout netradičně řešené luxusní koupelny s velkým osvětleným zrcadlem, která dělila obytný prostor od dobře utajené ložnice.

V expozici jsou však i stálice jako je Ahorn německého výrobce, která za posledních pět let udělala velký krok dopředu. „Dva roky již používají nábytek Technoform, čímž se eliminovalo vrzání za jízdy a funkčnost tohoto nábytku je v podstatě celoživotní,“ vysvětluje Jaroslav Kolomazníček, který byl na Caravaningu příjemně překvapen atmosférou veletrhu.