REF Colour Boost Masque: Intenzivní barvicí masky na vlasy

Objevte výživné barvicí masky, které na jedné straně dodají vlasům veškeré potřebné živiny a na straně druhé oživí jejich barvu, případně dodají nádherné barevné tónování.

My v REF se dlouhodobě zabýváme výzkumem přírodních složek, jejich účinků a kombinací, které pak aplikujeme do našich produktů. Přípravky Colour Boost Masque jsou toho jasným důkazem. Za své unikátní vlastnosti totiž vděčí těmto silným ingrediencím:

  • Bambucké máslo - intenzivně hydratuje, změkčuje a zanechává vlasy hedvábně hladké.
  • Arganový olej - v kombinaci se speciální směsí pigmentů dodává vlasům výživu a zároveň se postará o jejich přirozený lesk.
  • Avokádový olej - zanechává vlasy dlouhodobě svěží, na první pohled vyživené a silné.

Vedle toho masky obsahují pigmenty, které se postarají o osvěžení barvených a také o tónování přirozených vlasů. Můžete se ale spolehnout na to, že nikdy neobarví pokožku a po 2-5 umytích zmizí.

Díky tomu všemu budou vaše vlasy po použití REF Colour Boost Masque silné, hydratované, hloubkově vyživené, poddajné, krásně lesklé a zároveň budou mít i perfektní odstín.

REF Colour Boost Masque jsou navíc 100% veganské, neobsahují parabeny ani sulfáty a nejsou testovány na zvířatech.

REF Colour Boost Masque
Platinum Blonde

Vyživující maska speciálně vyvinutá pro osvěžení zesvětlených a světle barvených vlasů, jejíž hlavní devizou je potlačení nažloutlých a oranžových odstínů.

REF Colour Boost Masque Platinum Blonde, 200 ml: 769 Kč.

REF Colour Boost Masque
Cool Chocolate

Vyživující maska speciálně vyvinutá pro osvěžení tmavých vlasů a pro propůjčení čokoládového tónu všem ostatním barvám vlasů.

REF Colour Boost Masque Cool Chocolate, 200 ml: 769 Kč.

REF Colour Boost Masque
Brilliant Pink

Vyživující maska speciálně vyvinutá pro ošetření růžových vlasů a vlasů přirozeně světlých, zesvětlených či šedých, kterým dodá jemný narůžovělý nádech.

REF Colour Boost Masque Brilliant Pink, 200 ml: 769 Kč.

REF Colour Boost Masque
Intense Cooper

Vyživující maska speciálně vyvinutá pro osvěžení přírodně zrzavých vlasů i vlasů barvených do zrzavých odstínů. Hodí se také pro přidání měděných odlesků do všech ostatních barev vlasů.

REF Colour Boost Masque Intense Cooper, 200 ml: 769 Kč.

REF Colour Boost Masque
Vivid Turquoise

Vyživující barevná maska speciálně vyvinutá pro ošetření a oživení modře barvených vlasů a také přirozených vlasů, kterým propůjčí jemné modré tóny.

REF Colour Boost Masque Vivid Turquoise, 200 ml: 769 Kč.

REF Colour Boost Masque
Radiant Red

Vyživující maska speciálně vyvinutá pro ošetření a osvěžení červeně barvených či tmavě zrzavých vlasů. Vedle toho maska propůjčí hřejivě červené podtóny i vlasům jiných barev.

REF Colour Boost Masque Radiant Red, 200 ml: 769 Kč.