Columbia Sportswear přichází se stylovou městskou kolekcí nejen pro aktivní ženy

Světoznámá oblíbená značka sportovního oblečení Columbia Sportswear připravila pro nadcházející sezonu novou kolekci univerzálního stylového funkčního oblečení pro všechny aktivní milovnice pohybu. Kolekce Columbia Urban Outdoor se inspirovala „outfity“ atletů, kterým dala lifestyle a outdoor styl. Jednotlivé kusy jsou především pohodlné a samozřejmě také univerzální a dají se skvěle kombinovat.

Dívky i ženy se tak mohou skvěle cítit ve městě, na venkově či v lese. Kolekce dokonale kloubí současné módní streetové trendy s funkčními prvky, takže po celý pobyt na vzduchu vás obuv i oblečení udrží v teple, suchu a pohodě.

Nechybí výrazné barevné potisky, výrazná loga, ani inovativní technologie Columbia jako termoreflektivní Omni-Heat Infinity. Kolekce nabízí široký výběr mikin s kapucí i bez, kalhoty, městské fleecovky, zateplené vesty i bundy – od anoraků po klasické střihy s různou úrovní zateplení. Vše lze nakombinovat do vrstvených outfitů v tlumených podzimních i výrazných barvách. V kolekci nechybí ani trendy doplňky v podobě ledvinek, batohů a tašek, čepic i kšiltovek.

Kolekce Columbia je k dostání ve značkových prodejnách Columbia v pražském OC Letňany, v brněnské Olympii a olomoucké Šantovce, řetězci Sportisimo, Hervis, v Urban Store, ale také v řadě e-shopů jako například www.vitejvenku.cz, www.sportisimo.cz/columbia, www.mall.cz, www.sportovna.cz, www.4camping.cz.