Adéla Štroffeková bude reprezentovat Česko na světovém finále soutěže krásy Miss Earth

Jak nový management České Miss ESSENS slíbil, tak také koná –začíná představovat své kandidátky na světové soutěže. První z nich je studentka vysoké školy Adéla Štroffeková.

Finále Miss Earth se koná v listopadu, kvůli covidu ovšem bude přenos online formou. Už tento čtvrtek čeká Adélu rozhovor s porotou. „Adélu Štroffekovou jsme vybrali na základě její důkladné přípravy během celého ročníku soutěže. Od začátku byla horkou favoritkou, jak pro veřejnost, tak pro tým České Miss ESSENS. Adéla je učitelka na prvním stupni a právě nastoupila na fakultu tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy. Hraje na klavír a zajímá se o environmentální témata. Věříme, že náš výběr byl správný a porotu zaujme stejně jako v minulý ročnících zaujala a zabodovala Tereza Fajksová, která se stala vítězkou této světové soutěže v roce 2012 nebo Klára Vavrušková, která se v roce 2019 umístila na 3. místě“ zní v oficiálním prohlášení vedení společnosti České Miss ESSENS.
Sama Štroffeková si okamžiky štěstí zřejmě představovala jinak, určitě si chtěla účast vybojovat v klasické soutěži. A při pohledu na ni je docela dobře možné, že by se mezi top třemi dívkami také umístila. Přesto sympatická blondýnka neskrývala radost. „Jsem šťastná a vděčná, ze mohu být českou Miss Earth 2021. Je to splněný sen. Slibuji, že budu reprezentovat naši krásnou zem jak nejlépe dokážu. Děkuji za tak velkou příležitost novému managementu České Miss ESSENS!“ Díky online přenosu budeme moc všichni sledovat, jak se jí bude dařit.

Foto: Anna Koniaeva, archiv