Díky rostlinným oporám budou vaše pokojovky šplhat vzhůru jako po niti

V květinářství Zahrada na niti seženete nejrůznější doplňky, které rostlinám usnadňují život. Jedním takovým jsou i rostlinné opory, které většina vašich zelených kamarádek potřebuje k tomu, aby vyrostla do výšky. Opory ze Zahrady na niti jsou k dostání ve dvou typech, takže si vybere každý. Jedná se o stylové doplňky interiéru, které s radostí zapíchnete i do květináčů, kde nejsou potřeba.

Žebřík to jistí

Pokud nevíte, jakou konkrétní oporu pro své rostliny zvolit, nebojte se sáhnout po žebříku, který vyhovuje pokojovkám i venkovní zeleni. Z teplomilných interiérových rostlin si ho určitě oblíbí monstery, břečťany, potosy či mučenka. Na zahradě se po stejném žebříku mohou plazit plaménky či pnoucí růže. Využití tohoto zahradního doplňku je opravdu široké a přesně proto je také originálním dárkem, který potěší zahradníky i milovníky urban jungle.

Zahrada na niti nabízí žebřík hned ve dvou provedeních. V základě obouje mosaz, která je jednou zachována a podruhé natřena na černo. Obě varianty žebříku jsou pokryty ochranným filmem, který skvěle odolá i nepřízni počasí, a právě proto si můžete vybrat, kam tento doplněk umístíte. Stejně variabilní je také jeho délka, kterou si můžete libovolně nastavit a dosahuje maximálních 190 centimetrů.

Rostlinný žebřík je v balení s úchytkami k přichycení. V Zahradě na niti ve Školské 7 na Praze 1 nebo na
e-shopu
zahradananiti.cz ho pořídíte za 750 Kč.

Opora pro lenochy

Vítr a déšť nerozhodí ani další typ rostlinného stojánku, který Zahrada na niti nabízí. Je jí klasická opora, kterou stačí jen zapíchnout do květináče a ocení ji nižší rostliny, které nemají touhu růst do výšky, ale přesto rády objevují. Zahrada na niti nabízí malou rostlinnou oporu ve čtyřech tvarech a všechny se svou zlatou barvou budou v květináči vyjímat. Atypický rostlinný držák má krom rostlin rád i životní prostředí, proto je vyroben z recyklovaného hliníku.

Rostlinná opora z odolného materiálu. V Zahradě na niti ve Školské 7 na Praze 1 nebo na e-shopu zahradananiti.cz ji pořídíte za 295 Kč.

Obě opory jsou univerzální a budou vyhovovat většině rostlin. Pokud byste přesto váhali, jakou zvolit, v ateliéru ve Školské 7 na Praze 1 vám rádi poradí s výběrem konkrétního typu.