Saunové mistry světa najdete v Aquapalace Praha

Mistrem světa v saunových ceremoniálech se stal v kategorii jednotlivců český reprezentant Róbert Židek, který pochází ze Saunového světa Aquapalace Praha. Svým výkonem oslnil na každoročním Mistrovství světa v saunových ceremoniálech WM Aufguss 2021, které se letos odehrávalo v prostorách polské Colosseum Sauna Areny v Paláci Saturna, za účasti nejlepších saunérů světa.

Tým Aquapalace Praha vyslal hned čtyři zástupce, kteří reprezentovali Českou republiku na světovém finále. V individuální kategorii se zúčastnil Róbert Židek s ceremoniálem „Behind The Scenes“ a v týmové soutěži duo Katka Šmídová s Lukášem Luskou, kteří předvedli ceremoniál nazvaný „Theorem Squared“. Dvojice složená ze saunérů Róberta Žideka a Milana Maďara si připravila ceremoniál s názvem „Project Manhattan“.

Český saunér mistrem světa

S výrazným bodovým náskokem se stal mistrem světa saunových ceremoniálů Róbert Židek. Během svého saunového ceremoniálu „Behind The Scenes“ zaujal svým impozantním vystoupením, kterým si získal přízeň nejen laické, ale i odborné veřejnosti. Jeho herecký výkon, při kterém ztvárnil jednu z největších a nejkomplikovanějších postav Shakespearovského dramatu – Hamleta, se tak zapíše do historie nejen Saunového světa čestlického aquaparku. Dvojice Katka Šmídová a Lukáš Luska se díky perfektnímu výkonu při ceremoniálu s názvem „Theorem Squared“ těší z krásného 6. místa.

NÁŠ TIP: Mistři světa v Aquapalace Praha

Pokud chcete poznat nejúspěšnější saunéry a užít si netradiční den plný relaxace a zábavy, jste srdečně zváni 25. září do Saunového světa Aquapalace Praha. Čeká Vás Den otevřených dveří, na kterém vystoupí MISTŘI saunových ceremoniálů. Více informací najdete na www.aquapalacepraha.cz

Více o Aquapalace Praha: Aquapalace Praha se stal 3. nejnavštěvovanějším turistickým cílem České republiky za rok 2020. Zábavní komplex o ploše 9150 m² s rozsáhlým Vodním světem s venkovní zónou, největším Saunovým světem v ČR, dvoupodlažním Fitness a luxusním Spa & Wellness poprvé otevřel veřejnosti 5. května 2008. Vodní svět nabízí 21 tobogánům, včetně místní dominanty - 450 metrů dlouhé Divoké řeky. Velkou atrakcí je také každodenní projekce Laser Show. Součástí Vodního světa je i rozsáhlá venkovní zóna s lehátky a barem obsluhujícím plavce přímo ve vodě. Místní Saunový svět je největším zařízením tohoto druhu v Česku a nabízí 14 druhů saun a prohříváren a dvoupodlažní Fitness je jedním z nejlépe vybavených v republice. V komplexu se rovněž nachází luxusní Spa & Wellness se špičkovými relaxačními a ošetřujícími procedurami a středisko Balneo & Medical nabízející komplexní služby v oblasti fyzioterapie a léčebné rehabilitace.