Legendario ke svému 75. výročí uvádí žhavou novinku - růžový rumový likér Ronssé

Je jen málokdo, kdo by neznal kubánskou palírnu Legendario. Letos má své významné jubileum, tak si ke svým 75. narozeninám nadělila stylový dárek - růžový rumový likér Ronssé Punch au Rhum s dotekem zralých jahod. Inspirací byla především rostoucí celosvětová obliba růžového alkoholu, které propojili s tradičními kubánskými recepty, s tradicí produkce prvotřídních nápojů. Novinka cílí převážně na publikum, které je již přesyceno jalovcové chuti v růžových ginech.

Legendario Ronssé je vysoce kvalitní rumový likér vyrobený z cukrové třtiny, který je dochucován zralými čerstvými jahodami. Vyniká svou jemnou chutí s výraznými tóny jahod a dlouhotrvajícím citrusovým závěrem. Na první pohled vás zaujme svou jasně růžovou barvou a jednoduchým elegantním designem lahve, který se nijak nevymyká ikonickému vzhledu značky Legendario a tak elegantně doplňuje řadu stávajících produktů.

Značka Legendario vyrábí kubánské rumy již od roku 1946. Ve své 75. leté historii se od počátku až po současnost drží přísných tradičních receptur, podle kterých vyrábí vysoce kvalitní rumy z těch nejlepších surovin v samotném srdci Havany. Je známá svým jedinečným rozinkovým rumovým likérem Elixir de Cuba, světové oblibě ale se těší i Legendario Aňejo 9y či Legendario Dorado 5y. Všechny rumy z portolia značky Legendario se pyšní kvalitními surovinami v bio kvalitě a nezaměnitelnou komplexní chutí, ve které se zrcadlí tradiční kubánské postupy. Na rozdíl od ostatních kubánských rumů vyniká Legendario hustotou a sladkou chutí. Nové Legendario Ronssé se přidává k sekci růžových destilátů, které v posledních letech zaznamenávají velký trend a oblibu mezi konzumenty po celém světě. Oslavte 75. výročí značky Legendario se žhavou novinkou, růžovým rumem Ronssé.

Tipy na míchané drinky

Ronssé Tonic

Vysokou sklenici naplňte ledem, přilijte 4cl Legendario Ronssé Punch au Rhum, dolijte 15-20 cl vašeho oblíbeného tonicu a zastříkněte 2 střiky Angostura. Na závěr můžete dozdobit čerstvými jahodami, malinami a mátou.

Pink Moon

Vysokou sklenici naplňte ledem, přilijte 4 cl Legendario Ronssé Punch au Rhum a poté dolijte 1-2 cl džusu zelené jablko a 15 cl brusinkovým džusem. Na závěr ozdobte jablkem.