Je libo ranní kávu nebo čaj?

Prázdniny se týkají většiny z nás, i když už dávno třeba ani nejsme školou povinní. Je o ždibec dříve tma a chladna z rána... Abychom se lépe probrali a spolehlivě fungovali po celý den, potřebujeme ranní vzpruhu v podobě vonící kávy nebo kvalitního čaje. Máte doma už ty správné pomocníky? Pokud ne, kvalitu hledejte u Potten & Pannen – Staněk.

Mlýnek na kávu Smeg 50´s Retro Style

Káva patří k rannímu rituálu většiny z nás. Abychom šálek pravidelného dopingu dovedli k dokonalosti, postačí nám k tomu mlýnek na kávu v hravém retro designu od italské společnosti Smeg. Volit můžete mezi třiceti stupni mletí. Zvládne tak připravit hrubá zrna pro cold brew, střední do překapávače nebo ta nejjemnější na lahodné espresso. Konstrukce kónických mlecích kamenů z nerezu zachovává vůni a aroma tohoto lahodného moku a přispívá k snadné údržbě přístroje. Ikonický společník pro lepší rána pořídíte za 6 909 Kč.

Villeroy & Boch Coffee To Go hrnek na cesty, 0,35 l nebo 0,29 l

Cestu do práce či do školy si můžete po ránu zpříjemnit cestu s hrníčkem o objemu 0,35 l nebo 0,29 l z kolekce Coffee ​To Go od německé porcelánky Villeroy & Boch. Spojení nadčasové černé barvy a jedinečného silikonového těsnění dělá z porcelánového cestovního hrnečku praktického společníka pro každodenní použití. Pokud se chcete vyhnout používání jednorázových plastových kelímků, je pro vás Villeroy & Boch Coffee To Go hrnek s ochranným koženým návlekem tou správnou volbou. Větší o objemu 0,35 l pořídíte za 890 Kč a menší (0,29 l) za 830 Kč.

Dvoustěnná nerezová termoska Zwilling Thermo, 1,0 l

Některá vstávání mohou být opravdu hektická. Pokud jste zaspali nebo pospícháte na ranní schůzku, sbalte si do tašky pořádnou dávku čaje nebo kávy v termosce Zwilling Thermo o objemu jednoho litru. Vynikající termoizolační vlastnosti díky dvouplášťové konstrukci z nerezové oceli udrží nápoj v teple i chladu až po dobu osmnácti hodin. Šroubovací uzávěr s pojistkou proti otevření se postará o to, aby se vám pití i při otřesech v kabelce nebo aktovce nevylilo. Vrchní víčko zároveň poslouží jako elegantní pohár. Užitečného společníka na cesty a výlety aktuálně pořídíte za akční cenu 860 Kč.