Kávovar Miele CM 6160 MilkPerfection vám poskytne skvělý požitek z kávy

Intenzivní vůně a chuť čerstvě připravené kávy je pro mnoho z nás tím nejlepším startem do nového dne. Svou domácí kavárnu můžete mít díky Miele k dispozici vždy, když dostanete chuť na vyvážené espresso, jemné cappuccino nebo delikátní latte macchiato. Volně stojící kávovar CM 6160 MilkPerfection z vás udělá špičkového baristu pouhým stisknutím tlačítka.

Práce z domova, těžký den, nečekaná návštěva kamarádky nebo víkendové rozmazlování? To vše jsou okamžiky, kdy oceníte své malé kávové království. Domácí kávovary s integrovaným mlýnkem na kávu jsou jasným trendem poslední doby. Umožňují totiž vychutnat si vaši oblíbenou kávovou specialitu skutečně kdykoliv, navíc bez zbytečného zatěžování životního prostředí kvůli odpadu z kapslí či plastových kelímků.

Pro kávovar Miele CM 6160 MilkPerfection není žádná kávová výzva dost velká. Espresso, ristretto, velkou kávu, cappuccino, café latte nebo latte macchiato zvládne tento elegán v novém barevném provedení SilverEdition během okamžiku. Dokonalá souhra komponent, jako je šetrný kuželový mlýnek, čerpadlo nebo spařovací jednotka, a optimální stupeň mletí, teplota i tlak vody jsou zárukou skutečného chuťového požitku.

Káva přesně tak, jak ji máte rádi

Přístroj umožňuje nastavit individuální parametry až pro čtyři uživatelské profily. Stačí si jen nastavit stupeň pomletí, množství kávy, teplotu spaření, množství vody, mléka nebo mléčné pěny. Ve spojení s AromaticSystem je vždy zaručeno to nejlepší aroma pro jakoukoliv kávovou specialitu.

Komfortní ovládání i údržba

Díky funkci OneTouch for Two připravíte dva nápoje jedním stisknutím tlačítka. Obávat se nemusíte ani čištění, údržba kávovaru je díky automatickému proplachování rozvodů mléka a komfortním čisticím programům opravdu hračka. Přístroj lze také pohodlně napojit na systém inteligentní domácnosti Miele@home přes WiFiConn@ct a kontrolovat a ovládat jej přes mobil, PC či tablet. Kávovar Miele CM 6160 MilkPerfection v novém barevném provedení SilverEdition je nyní k dostání za akční cenu 29 990 Kč.

Prvotřídní káva je základ

Ani ten nejlepší kávovar nezajistí skutečný požitek bez kvalitní kávy. Proto hýčkejte své chuťové buňky s těmi nejlepšími zrnkovými kávami z řady Miele Black Edition a vyberte si favorita pro svou domácí kavárnu! Miele Black Edition One for all se perfektně hodí pro přípravu espressa, café crema a kávových specialit s mlékem. Tato 100% arabika, ručně tříděná a šetrně pražená speciálně pro Miele, potěší plnou chutí s decentním ovocným tónem.

Miele Black Edition Café crema je tvořena 100% arabikou. Vynikající crema je završením perfektního café crema, protože aroma zde dosahuje svého vrcholu. Speciální směs Café crema zajišťuje svou lehkou a vyváženou chutí perfektní požitek z kávy, doprovázený mimořádnými květinovými ovocnými tóny. Pro milovníky klasiky připravilo Miele směs Black Edition Espresso. Zvlášť intenzivní chuť zaujme kořeněným, čokoládovým tónem pro přípravu strhujícího a mimořádně aromatického espressa. Harmonickou směs kvalitních zrn arabiky a robusty si nejlépe vychutnáte po skvělém jídle.

Pokud dáváte přednost kávovým specialitám bez kofeinu, sáhněte po Miele Black Edition Decaf ze 100% arabiky. Kofein byl v tomto případě odstraněn šetrnou biologickou metodou. Všechny kávy Miele řady Black Edition mají certifikaci Faitrade a BIO. Rozmazlujte sebe i své blízké každý den. Společně strávené chvíle, třeba s dobrou kávou, patří k těm největším darům v životě.