Váš velký den se blíží a vy toužíte po šatech, které jste nikde neobjevila…

Většina nevěst při hledání svých snových svatebních šatů navštíví klidně několik salonů, ale i po vyzkoušení desítek modelů, jsou stále bezradné. Možná takové šaty, po nichž touží, nejsou k dispozici, nebo ani nemají  představu, co vlastně chtějí, možná jsou jen vrtošivé, ale času není nazbyt… V takovém případě je nad slunce jasné, že potřebují odborníka, který by jim poradil nejen s definováním stylu, ale i s konceptualizací šatů od začátku až do konce. Pokud i vy plánujete svůj velký den a přejete si, aby byl váš oděv originální, svěřte se do péče krejčovství, které vytvoří šaty přesně podle vaší postavy i osobnosti.

Ve spolupráci s paní krejčovou si zvolíte styl, ale i střih šatů, látku a detaily, které je budou zdobit. Vaše vize je základ, ale i ta se může změnit po poradě s odborníkem a vy budete ve svůj velký den zcela originální a dokonalá,  i když na začátku vašeho příběhu nemáte o vzhledu šatů ani nejmenší představu. V rodinném krejčovství TESSUTO nic není nemožné. Mistryně svého oboru, paní krejčová Soňa, klade důraz nejen na perfektní vzhled, ale i pohodlí, které by mělo být součástí každého svatebního dne. Celý tým krejčovství s vámi projde dlouhou cestu od vytvoření návrhu až po předání hotových šatů, které se stanou originálním prvkem vaší svatby.

TESSUTO tu pro vás navíc bude i v případě, že nejste nevěstou nebo ženichem. Skvěle vypadat chce na svatbě každý, a proto krejčovství s radostí vytvoří i šaty pro družičky, svědky nebo svatební hosty. Co se týče svatebního dress code, žádná z žen ve svatebním průvodu by neměla být oblečena do bílé a svými šaty neměla vyčnívat nad nevěstu. To však neznamená, že se nemůžete obléct vkusně. Pro družičky a svědkyně jsou ideální dlouhé šaty korespondující s barvou svatby, maminky by se měly obléct do tlumenějších barev, jako je bordó, šedá či tmavě modrá. Určitá pravidla platí i u pánů, kteří by se měli rovněž přizpůsobit barvě oblečení ženicha.

Služeb krejčovství využijete nejen v rámci svatebního oděvu, ale i dárku pro novomanžele. TESSUTO kromě šití slavnostních šatů šije i běžné oděvy na míru, které by ve svém šatníku měl rád každý z nás. Navíc se soustřeďuje i na interiér, a tak můžete šťastnému páru věnovat poukaz na nové záclony, závěsy a další dekorace. Krejčovství nabízí i služby kvalitního čalouníka, který přemění starou pohovku nebo křeslo v moderní kousek, jenž se bude v novomanželském hnízdečku skvěle vyjímat.

www.tessuto.cz