Své tělo bychom měli hýčkat, třeba potravinovými doplňky Himalyo

Léto nejsou jen radosti, ale také starosti, takový už je život, proto bychom nikdy neměli jet až do úplného vyčerpání, jak se říká "na rezervu"! Musíme našemu tělu pomoci, dobře o něj pečovat. Pokud třeba cestujete do dalekých zemí, musí se váš organismus vypořádat s náhlou a náročnou změnou klimatu, jídelníčku, ale i aktivit a hladiny stresu. Abyste předešli nepříjemným zdravotním problémům, ať už v oblasti zažívacího traktu, ale i celkového zdraví, nezapomeňte se před vysněnou dovolenou zaměřit na podporu svého imunitního systému.

A jak správně fungující imunity dosáhnout? Základem je doplňovat důležité vitamíny a minerály. Přestože v letních měsících určitě konzumujete více čerstvého ovoce a zeleniny než kdy jindy, ale dostatečně vysokou koncentraci prospěšných látek a vitamínů stejně nemáte možnost získat tímto způsobem, jediná 100% možnost je získat správnou hladinu díky potravinovým doplňkům. Pátráte-li po kvalitě, vyzkoušejte produkty od značky Himalyo, které jsou vyrobeny z ručně sbíraných, vyzrálých plodů dvou zázračných rostlin: kustovnice čínské a rakytníku tibetského. Sušené plody, 100% šťávy a extrakty se pyšní vysokým podílem důležitých antioxidantů, vitamínů i minerálů, které vašemu imunitnímu systému dodají přesně to, co během náročného léta potřebuje.

Zdraví je v létě to nejdůležitější, nemalou roli však hraje i váš vzhled, díky němuž si každou chvilku tohoto nezapomenutelného ročního období užijete na 100 %. Abyste se během teplých letních dnů cítili co nejlépe, Himalyo pro vás připravil produkt s kolagenem, bílkovinou naprosto stěžejní pro váš mladistvý vzhled. Kapsle Tibet Collagen obsahují optimální poměr dvou nejdůležitějších typů kolagenu dva nejdůležitější typy mořského kolagenu I a II – v hydrolyzované formě, které se navíc díky přídavku na vitamín C bohatého rakytník tibetského přirozeně a snadno vstřebávají do lidského těla. 

www.himalyo.cz