Chcete si připravit pudink, soufflé nebo crème brûlée? Pak musíte mít Emile Henry ramequin set

Nemusíte být hned michelinským kouzelníkem, abyste si svou kuchyň mohli vybavit těmi nejlepšími kousky. Z bohaté nabídky Potten & Pannen – Staněk si vybere prostě každý!

Společnost Emile Henry byla založena v polovině 19. století ve francouzské vesničce Marcigny v regionu Burgundsko, který je kromě vyhlášených vinařských oblastí slavný také pro řadu vynikajících restaurací s michelinským oceněním. Značka Emile Henry si na poli gastronomie rychle vybudovala celosvětovou reputaci na základě výroby nejkvalitnějších keramických nádob na vaření či pečení. I dnes je firma v rukou rodiny Henryových, jež si zakládá na precizní ruční práci, nadčasovém designu nebo přírodních barvách glazury. Důkazem je toho i set dvou kusů keramických forem ramequin. Ty jsou ideální pro přípravu chutných dezertů včetně pudinků, čokoládového soufflé nebo crème brûlée. Nádobí je vysoce odolné vůči pádům, poškrábání a zvládne i extrémní teploty horka či chladu. Každý výrobek je na dně označený logem, datem vzniku i číslem zaměstnance, který ho zhotovil. Z toho důvodu poskytuje společnost desetiletou záruku na veškeré výrobní vady.

Nádoby Emile Henry v krásné granátové barvě naleznete v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 450 Kč.