Regina Řandová neodolá správně propečenému steaku

Herečka Regina Řandová patří také mezi naše nejvyhledávanější dabérky, svůj hlas propůjčuje takovým hvězdám jako jsou Angelina Jolie nebo Demi Moore. Pravidelně ji můžeme vídat v oblíbeném seriálu Slunečná, kde patří do týmu místních drben, která v lese brigádničí, ale zároveň i pytlačí.

S Reginou Řandovou jsme se setkali na openingu světově vyhlášeného steakhouse konceptu El Gaucho, který má sesterské podniky například v jihovýchodní Asii, ale také v Německu a na Slovensku a nyní konečně už i v Praze. Celý podvečer byla jako v sedmém nebi, steaky totiž miluje. Ochutnala také chorizo, pikantní klobásku, jehněčí kotletku i masovou taštičku. A jak jí chutnalo v El Gaucho? „Vše bylo perfektně upravené a nebylo nic, co bych jídlu vytkla,“ pochvalovala si ochutnávku skvělá dabérka a milovnice masa: „Steakhousy jsou pro mne vždy příležitost, jak si pochutnat právě na skvělém kusu výběrového masa,“ prozradila, ale nejvíce si vždy pochutná na hovězím steaku na grilu, medium propečený k tomu opečený brambor a ideálně s pepřovou omáčkou.

Zbytek léta už má herečka rozplánovaný, svůj čas bude dělit mezi Prahu a jižní Čechy, kde má chalupu. „Budu hrát golf, jezdit s vnoučaty po výletech, zahradničit a odpočívat. Také stále točíme Slunečnou, takže program mám opravdu pestrý,“ prozradila spokojená Regina Řandová.

Foto skupinka: Bára Fišerová, Regina Řandová a Andrea Kalivodová

Foto: El Gaucho a Herminapress

Více o El Gaaucho se dozvíte na: InstagramFacebook