Kolekce Högl pro podzim/zima 2021 vás skutečně uchvátí!

Capsule kolekce HIGH LEVEL

Objemné podrážky představují jedno z klíčových témat kolekce Högl pro letošní podzim. Téma, které kolekce posouvá dál až k samotným hranicím ryzí módy. Hladivé písčité tóny v kůži nubuck, platformy s podpatky i bez v kontrastu se střihem kopírující siluetu.

Capsule kolekce VIKTORIA

Kousky inspirované vintage, pro které je charakteristická ženská extravagance. Nový, ještě oblejší podpatek Louis a zúžená špička, to je kombinace, jejímž výsledkem je mimořádně silný design.

Nepostradatelné essentials

Tedy kousky, které prostě ve vašem botníku nesmí chybět. Design, barvy a materiál těchto modelů představují elegantní vzkaz. Jemná kůže, uklidňující tóny a jednoduchá silueta mají za výsledek nadčasový design, který podtrhuje citlivou módní tvorbu podzimní sezóny.

Eklektické vintage

Materiály s jasným charakterem, jako je kůže nubuck nebo semiš, dodávají kotníkovým botám dojem jemného užívání. Střapce, masivní pásky a blokové podpatky podtrhují retro look.

Chytrá elegance

Měkké polstrování a geometrické prošívání v kombinaci s tupou špičkou a širokými podpatky, vytváří nové podzimní pojetí městské obuvi.

Weekend

Důraz na modely vhodné pro každodenní nošení, které nabízí maximální komfort, to je srdce linie Weekend. Atletická obuv s neformálními prvky ideální pro volný čas, dny trávené v přírodě plné pohodlí a uvolněnosti. Mokasíny, tenisky i kotníkové boty zosobňují kombinaci okouzlující nostalgie a funkčnosti. Příroda, která je nekonečným zdrojem síly a dobrodružství, se dokonale zrcadlí v modelech kotníkových bot s masivní podrážkou a odolným vzhledem. Klasické kotníkové Chelsea se v kolekci objevují v několika odstínech semiše a měkké telecí kůže.

Nadčasový trend „tón v tónu“ reprezentují pohodlné prošívané tenisky. Měkká napa kůže figuruje v několika neutrálních tónech tělové, velbloudí a popelavé.

Útulně a pohodlně

Prémiová ovčí kůže s kašmírem vyrobeným ze 100% recyklované vlny s jehněčí podšívkou. Nevšední kombinace měkoučkých materiálů v šedivém a velbloudím odstínu vytváří dva nové, udržitelné modely korespondující s minimalistickým stylem.

Aby náš svět zůstal i v budoucnu místem pro život

Inovativní design, silná orientace na produkci při použití zdrojů šetrných k přírodě a materiálů maximálně ohleduplných k životnímu prostředí. Udržitelné materiály v prémiové kvalitě Vysoce kvalitní kůže z certifikovaných zdrojů a organicky pěstovaná bavlna. Econyl, obnovitelný nylon, který lze nekonečně recyklovat – všechny tyto materiály reprezentují nový inovativní trend. Žádný odpad. Žádné nové zdroje. Ale nekonečně možností.           

Více informací naleznete na: www.hoegl.com