Annabelle Minerals Brow Like Wow je ideální líčení na léto

Buďte perfektní i v létě. Spolehněte se na multifunkční paletku zapečených stínů Brow Like Wow od Annabelle Minerals, která obsahuje kombinaci tří vzájemně ladících barev, a vy s ní tak jednoduše a rychle dokážete vytvořit běžné denní líčení, jež vydrží i na pláži.

První dojem můžeme udělat jen jednou a je to právě náš pohled, který při něm hraje hlavní roli. Tak proč nebýt za všech okolností perfektní, letní aktivity nevyjímaje? Díky kombinaci barev, které spolu vzájemně ladí, to bude jednodušší než kdy dřív. S Brow Like Wow můžete totiž zcela jednoduše vytvořit svěží denní make-up, stejně jako elegantní look, ale i svůdné večerní líčení.

Příjemné sametové stíny se dobře nanáší a zároveň mají složení prospěšné pro vaši pokožku. Obsahují totiž přírodní oleje, které se postarají o to, aby líčení bylo odolné a také vitamín E, jež pleť na jedné straně chrání a na straně druhé ji navrací její pružnost, tudíž zpomaluje proces stárnutí.

Paletka BROW LIKE WOW obsahuje tato líčidla:
  • Jiskřivé bílo-béžové stíny, které mají za úkol projasnit nadočnicové oblouky.
  • Chladné šedo-hnědé stíny určené pro jemné zvýraznění obočí.
  • Intenzivní teple hnědé stíny, jež se hodí pro maximální zvýraznění obočí a jsou doporučovány spíše osobám s tmavší pletí a tmavými vlasy.
Jak se paletka BROW LIKE WOW od Annabelle Minerals používá?
  1. Vyberte si jeden z hnědých odstínů na úpravu obočí nebo si namíchejte odstín podle vlastních představ.
  2. Šikmým štětcem na oční linky zvýrazněte obočí.
  3. Pomoci světlého stínu a štětce na roztírání projasněte nadočnicové oblouky.

Náš tip: Pro perfektní letní líčení použijte kromě paletky Brow Like Wow i minerální make-up od Annabelle Minerals, který propůjčí vaší pleti bezchybný vzhled a vydrží celý den.

Cena paletky Brow like wow: 399 Kč