Peter Pecha prozradil, že premiéru muzikálu Rocky odehrál ve velkých bolestech…

Po dva večery zpříjemňoval v Château Šanov u Rakovníka herec a zpěvák Peter Pecha pobyt finalistům 2. ročníku projektu Anděl mezi zdravotníky. Na jejich soustředění v luxusním resortu nafotil také jeden z měsíců kalendáře pro rok 2022, který je s projektem pevně spjat.

Představil horkou novinku, kterou je jeho debutový singl, který si vlastně dal k narozeninám. Je to píseň o rozchodu, ale Peter všechny přítomné ujistil, že jde jen o umění a s manželkou Kateřinou mají doma pohodu. „Píseň se jmenuje Pád a je o rozchodu dvou zamilovaných,“ prozradila oblíbená muzikálová hvězda. A pozor, v klipu je jen tak, jak ho vídá ve sprše právě jen jeho žena a je zvědavý, jak na něj fanoušci zareagují.

Klip jsme točili snad čtrnáct hodin,“  prozradil Peter, který v klipu zúročil svoje udržované tělo, vypracované tvrdým tréninkem, se kterým začal již v roce 2017 před uvedením muzikálu Rocky. A nebylo to zadarmo! Peter Pecha tehdy skončil v rukou zdravotníků. „Tři dny před premiérou jsem si v ringu vyhodil čéšku. Fyzioterapeuti mě horko těžko dávali dohromady, abych mohl odehrát premiéru. Do ringu jsem nastoupil s ortézou, šlo to těžko, ale hrál jsem. Zdravotníci odvedli dobrou práci,“ usmíval se Peter Pecha. A my jen ještě dodáváme, že v roce 2018 získal za roli Cenu Thálie.