Zpátky na cestu se zavazadlem INDULGE od Kipling!

Cestování nám bylo na chvíli odepřeno, ale nepřístupná Evropa už konečně zase pomalu otevírá své hranice. Je proto čas připravit se na cestu! Vysoká bezpečností opatření na letištích stále platí, a proto vám značka Kipling přináší inteligentního společníka, s nímž bude každý váš výlet o to jednodušší – zavazadlo INDULGE.

Při cestě letadlem je skvělé mít po ruce vše, co potřebujeme. Mnoho z nás si proto oblíbilo kabinová zavazadla, která se pro svou velikost dají vzít i na palubu letadla. Přesto je po přistání podstatné mít na dosah vše důležité, abychom mohli začít bez zábran prozkoumávat nová místa. Přesně k tomu je stvořeno 2v1 zavazadlo INDULGE, kombinující funkčnost kabinového zavazadla s praktičností lehkého batohu. Soupravu lze používat jako jeden kus nebo jako dvě samostatné části.

Odnímatelný batoh s praktickou přihrádkou na notebook lze jednoduše připnout k zavazadlu pomocí zipu nebo ho umístit na kufr díky popruhu na zadní straně batohu. Díky funkci rychlého zipu na přední straně se ihned dostanete k tomu, co na cestách nejčastěji používáte – třeba peněžence či dokladům.

Kabinové zavazadlo je vybaveno 4 dvojitými kolečky se 360stupňovoru rotací, které zajišťují snadnou a pohodlnou manipulaci. Tu vám podstatně ulehčí i výsuvná rukojeť a madla, nacházející se na horní i spodní straně zavazadla. Kapacita 49 litrů zajistí dostatek prostoru pro všechny vaše cennosti. Zavazadlo i batoh jsou k dispozici v klasické černé nebo stylové šedé barvě.

Více informací nalezete na: www.kipling.cz