Soothing Hand Cream udělá vaše ruce krásnějšími

Dopřejte pokožce svých rukou bohatou výživu, hloubkovou hydrataci a také úžasnou uklidňující vůni.

Pěstěné na pohled a hladké na dotek, tak by měly vypadat ruce každého z nás. V době, kdy si je musíme mýt či dezinfikovat mnohem častěji, než jsme byli zvyklí, je však péče o jejich pokožku mnohem náročnější, a to nejen na čas, ale také na výběr správného přípravku.

Ten by měl být v ideálním případě založen na přírodních ingrediencích, které mají zklidňující účinky a pomáhají pokožce rukou v její přirozené regeneraci.  Díky těmto složkám je Grown Alchemist Soothing Hand Cream přesně tím krémem na ruce, který hledáte:

  • Extrakt z květů kaktusu je bohatý na omega 7 mastné kyseliny a podporuje tvorbu kolagenu, zlepšuje tak regeneraci tkání, minimalizuje vrásky a také dodává pokožce pružnost. Navíc proniká do hlubších vrstev kůže a dlouhodobě zde udržuje hydrataci.
  • Molekuly čisté kyseliny hyaluronové s nízkou, střední a vysokou hmotností se postarají o okamžitou a intenzivní hydrataci hlubokých i vrchních vrstev pokožky. Jejich zásluhou zůstává kůže na rukou mladistvá, pevná a hladká.
  • Výtažek z cedrového dřeva je přírodní antiseptikum, které dokáže neutralizovat nežádoucí bakterie, proto přípravek posiluje přirozenou ochrannou bariéru kůže. Zároveň tento extrakt také zklidňuje podráždění a pokožku vyživuje, čímž významně přispívá k urychlení její regenerace.

Grown Alchemist Soothing Hand Cream, 65 ml: 810 Kč | 30 EUR