Čisticí pěna z černého uhlí odstraní z pokožky veškeré nečistoty

Toužíte po krásné a zdravé pleti bez černých teček, akné a jiných nedokonalostí? Pak se spolehněte na Black Charcoal Mousse - čisticí pěnu od Erborian s obsahem černého uhlí, která dokáže z pokožky obličeje odstranit veškeré nečistoty.

Za nedokonalou, zarudlou či aknózní pletí stojí velmi často nedostatečné čištění. To by mělo probíhat dvakrát denně. Zatímco ráno stačí použít tonikum, večer by měla být pokožka očištěna mnohem důkladněji, a to i v případě, že na ni neaplikujeme make-up. Pro večerní očistu se tak hodí například přípravky s obsahem černého uhlí, které mají v tomto směru zcela bezkonkurenční vlastnosti.

Základem Black Charcoal Mousse je právě prášek z černého uhlí, díky němuž tento vzdušný a lehký přípravek, který se po smíchání s vodou promění v krémovou pěnu:

  • okamžitě odstraní z pokožky nečistoty,
  • eliminuje přebytečný maz,
  • stahuje póry,
  • zmatní lesklé plochy.

Přípravek navíc nevysušuje a zanechá pleť nejen perfektně vyčištěnou, ale také zdravě krásnou a svěží.

Mezi další výjimečné složky Black Charcoal Mousse patří kombinace ovocných kyselin (AHA), která pomáhá odstraňovat odumřelé buňky a celkově zlepšuje strukturu pokožky. A také glycerin, jež na jedné straně posiluje čisticí efekt přípravku a na straně druhé se stará o to, aby pleť po jeho použití zůstala hydratovaná a nedošlo k narušení její přirozené rovnováhy.

Black Charcoal Mousse – 805 Kč/ 30,30 EUR

K dostání v síti parfumérií Marionnaud https://www.marionnaud.cz

Dopřejte své pleti výjimečnou čisticí sílu černého uhlí.