Již 8. rok v řadě se Hublot stal oficiální časomírou Bol d’Or Mirabaud

Léto je ideálním obdobím k obnově a rozšiřování obzorů. Značka Hublot tak potvrdila svou spolupráci s Bol d’Or Mirabaud a již osmou sezónu se stala jeho oficiální časomírou. Největší závod jezerních jachet v Ervopě proběhl na Ženevském jezeře a umožnil tak značce Hublot vzdát hold svým kořenům a prokázat svou lásku k plachtění. Při té příležitosti značka představuje i novou spolupráci se šéfkuchařem Jean-Edernem Hurstelem.

Není žádnou novinkou, že značka Hublot miluje sport a sportovní plachtění rozhodně není výjimkou. Spojení se závodem Bol d’Or Mirabaud je tak, i vzhledem k místu jeho konání na Ženevském jezeře, velmi přirozené. Největší závod jezerních jachet na světě probíhá mezi dvěma konci Ženevského jezera - od Ženevy po Le Bouveret. Na startovní čáře se pravidelně setkává zhruba 500 lodí. Ty mají za úkol co nejrychleji zdolat 123 kilometrů dlouhou trasu, kterou se jim pokouší znepříjemnit proměnlivé větry a občas i neklidné vody.

Právě zářivé trupy jachet brázdící modrou vodu Ženevského jezera se staly inspirací pro nový model hodinek Classic Fusion Chronograph Bol d’Or Mirabaud. Hodinky vynikají kombinací tří barev – lesklé ocelově šedé, matné černé a tmavě modré. Černé pouzdro z leštěné keramiky se saténovým finišem o průměru 45 mm ukrývá automatický strojek HUB1143 s rezervou chodu 42 hodin. Pryžový pásek s šedou technickou textilií a modrým prošíváním je vhodný do města i do vlhkého prostředí. Tomu je nakloněné i pouzdro hodinek, které je vodotěsné do 50 metrů. O speciální edici svědčí dýnko hodinek zobrazující logo závodu a tvar Ženevského jezera, skrz který je možné nahlédnout na část strojku.

Když opustíte rozbouřené vody Ženevského jezera a vydáte se na břeh města Ženeva, můžete obdivovat butik Hublot na 86 Rue du Rhône, který prošel speciální letní přestavbou a s nadšením vítá zákazníky v nové atmosféře.

A tím události v Ženevě rozhodně nekončí. Značka Hublot se také rozhodla oslavit znovuotevření restaurace Le Floris, která je už více než padesát let významnou součástí ženevské gastronomické mapy. Nová Le Floris šéfkuchaře Jeana-Ederna Hurstela si klade za cíl svou nabídku přizpůsobit jednotlivým částem dne a nabídnout zákazníkům gastronomický zážitek v podobě fusion kuchyně, lounge baru a elegantního bistra nazvaného „La Pinte“, kde se podávají místní lahůdky. 

Manufaktura je nadšená, že mohla své jméno spojit s tímto legendárním podnikem a talentovaným šéfkuchařem, který stejně jako značka Hublot rád dává tradičním věcem novou formu, vytváří nečekané kreace a ve všech svých výtvorech se snaží o dokonalost. Jean-Edern Hurstel je šéfkuchař, který svou kariéru začal v oblíbené francouzské televizní show „Top Chef“. Poté pracoval ve čtyřech michelinských restauracích u takových šéfkuchařů, jakými jsou Alain Ducasse či Alain Passard. Poté se rozhodl rozšířit si obzory v Dubaji, kde působil v několika pětihvězdičkových hotelech. Následně se vrátil do Paříže, kde se mu podařilo otevřít restauraci The Peninsula a stát se nejmladším šéfkuchařem restaurace luxusního hotelu ve Francii. Povedlo se mu také otevřít vlastní restauraci Edern na Champs-Elysées. Nejnověji pak převzal otěže výše zmíněné restaurace Le Floris a tím jeho dobrodružství teprve začíná.