Hublot oslavuje své spojení s fotbalovým mistrovstvím novou řadou chytrých hodinek

Zahájení UEFA EURO 2020 ™ je velkou událostí. Fanoušci po celém světě jsou nadšeni, že se konečně dočkají prestižního fotbalového svátku, který byl kvůli pandemii o rok odložen. Značka Hublot při té příležitosti představuje úžasné novinky včetně limitované edice oficiálních hodinek šampionátu Big Bang e, nebo nového podcastového kanálu. Na něm si fanoušci mohou poslechnout rozhovory s největšími sportovními ikonami.

Společný příběh značky Hublot a fotbalových fanoušků se začal psát v Rusku už v roce 2018 během FIFA World Cup™. Hublot jim tehdy umožnil držet krok s konkurencí tak, že mohli na zápěstí nosit svůj vlastní virtuální stadion v podobě speciálního modelu hodinek Big Bang e. Letos přichází na trh s jejich nejnovější verzí, která je k dispozici v limitované edici 1000 kusů. Fanoušci jejich moderní funkce jistě ocení víc než kdykoliv předtím. Po celoročním odložení turnaje kvůli pandemii se totiž evropské mistrovství UEFA EURO 2020 ™ poprvé v historii uskuteční hned v 11 městech v 11 různých zemích.

Zatímco na lunetě hodinek najdete vlajky všech dvanácti zemí, které měly turnaj původně hostit, řemínky zdobené barvami jednotlivých zemí můžete přizpůsobit každému zápasu a vždy vybrat barvy těch týmů, které se na hřišti právě utkávají. Samotný model hodinek Big Bang e UEFA EURO 2020 ™ vychází z legendárního modelu Big Bang. Disponuje voděodolným pouzdrem o průměru 42 mm, které je vyrobeno z černé leštěné keramiky Black Magic. Pod safírovým sklíčkem se ukrývá dotykový AMOLED displej, který se velmi snadno používá, a aktivuje se pomocí tlačítka na korunce.

Hublot zároveň vybaví všechny rozhodčí, kteří se turnaje UEFA EURO 2020™ zůčastní, speciálními hodinkami Big Bang e Referee. Tato speciální verze jim pomůže s veškerou časovou problematikou včetně prodloužení zápasu. Hodinky budou navíc připojeny
k technologii Goal-line a také kontrolnímu video asistentovi VAR, který přezkoumává rozhodnutí hlavního rozhodčího s použitím video záznamu. Tabule, kterou používá čtvrtý rozhodčí k zobrazení střídání hráčů, bude také vyvedena v barvách Hublot.

Tím však Hublot rozhodně nekončí. Ve snaze posouvat prostřednictvím inovací své hranice proniká značka do každého segmentu moderních technologií a proto 12. května zahájila sérii podcastů s názvem “Hublot Fusion Podcast”. Celkem 12 dílů, kterými provází francouzská sportovní novinářka Anne-Laure Bonnet, zahrnuje rozhovory s fotbalovými legendami i přáteli a velvyslanci značky Hublot. Zaměří se přitom na 12 hodnot potřebných k vítězství – solidarita, spojenectví, vášeň, odhodlání, inkluze, rovnost, přátelství, spravedlnost, respekt, fair play, tolerance a sdílení. Hodinky si mohou zákazníci pořídit od 26. května v buticích Hublot.

Epizody Hublot Fusion Podcast”

  1. května:         Kylian Mbappé
  2. května:         David Trezeguet & Laure Boulleau
  3. května:         Xherdan Shaqiri & Michel Pont
  4. května:         Gareth Southgate & Dina Asher-Smith
  5. června:         Roberto Martinez & Kevin Pietersen
  6. června:         Didier Deschamps
  7. června:         Björn Kuipers
  8. června:         Ada Hegerberg & Usain Bolt
  9. června:         Marcel Desailly & Samuel Ross
  10. června:         José Mourinho
  11. července:      Alex Morgan & Dustin Johnson
  12. července:      Pelé