Léto s Pandorou bude o něco více prosluněné

Pandora v kolekci Blue Ocean zachycuje nové designy, které jsou inspirované prosluněnými dny u moře s tou pravou esencí léta. Léto je obdobím bezstarostného veselí a dobrodružství, procházek při čarovných západech slunce nebo dovádění ve vlnách oceánu. Nově uvedené šperky Pandora jsou oslavou sezóny a představují dva pestrobarevné nové přívěsky, náramek inspirovaný třpytivými mořskými vlnami, a navíc přívěsek na náhrdelník a náušnice zdobené sladkovodními kultivovanými perlami. Ozdobte se různými kovy i materiály současně, naskládejte náramky a přívěsky ve směsici studených i teplých odstínů nebo navrstvěte visací přívěsky se sladkovodními kultivovanými perlami na náhrdelník pro nenucenou letní eleganci.

„Oceán je obrovská podvodní říše divů plná rozmanitého života,“ jak shodně prohlašují kreativní ředitelé společnosti Pandora Francesco Terzo a A. Filippo Ficarelli. „Naše nové designy na téma oceánu vás provedou tímto světem pod hladinou a představí vám jeho nesčetné poklady.“

Kruhové náušnice a přívěsek na náhrdelník Sladkovodní kultivovaná barokní perla tvoří skutečné sladkovodní kultivované perly. Minimalistický design vystavuje na odiv jejich přírodní asymetrické tvary a duhovou záři. „Perly jsou poklady oceánu. Jsou nádherně nedokonalé a každá je naprosto jedinečná.“ Francesco Terzo a A. Filippo Ficarelli, VP kreativní ředitelé společnosti Pandora.

Jakými prvky můžete rozšířit svoji sbírku

  • Přívěsek Růžový plameňák s muránským sklem je zdoben skleněným kabošonem na peří zpracovaném prolamovanou technikou z kovu Pandora Rose.
  • Vlnité křišťálové pavé posuvného náramku Modré vlny evokuje hru mořských vln.
  • Visací přívěsek Ryba s modrými šupinami sebou hbitě mrská díky technice zvané „articulation“, která propůjčuje šperku ohebnost prostřednictvím zavěšených segmentů.

#SomethingAboutYou#PandoraOcean