Andělské kapky z Levandulového údolí vás svým účinkem potěší

V Levandulovém údolí v Chodouni se neustále něco děje. Pořádají zde zajímavé akce, vyrábí produkty zdravé výživy v BIO kvalitě, SUPER potraviny a nápoje s podporou imunity, přírodními antioxidanty a antibiotiky obsaženými v BIO Levanduli Chodouňské, ale také produkty s BIO konopím a jeho blahodárnými OMEGA 3 kyselinami a s dalšími bylinami, které vás nejen potěší pestrostí a vůní, ale zároveň také vám pomohou se zdravotními problémy, únavou, nedostatkem energie, smutkem, depresemi, bolestmi hlavy, nespavostí nebo pálením žáhy a bolestmi břicha. 

Staří Egypťané prohlásili levanduli lékařskou za královnu bylin pro její obrovské množství antioxidantů, antibiotik a antiseptik z čisté přírody. Po staletí ji využívali léčitelé, lékaři i šamani jako antidepresivum, které nastartuje léčbu nejprve nervového a současně trávicího systému, pak už je jen krůček k vyléčení celého těla. Většinou znáte levanduli z Provence, která se proslavila svou kosmetikou a esenciálními oleji. Většinu levandule ve Francii najdete, ale jen jako konvenční neboli chemicky ošetřovanou a strojově sklízenou, tedy vhodnou právě ke kosmetice. 

Unikátní BIO produkty z Levandulového údolí

Některé produkty, které se vyrábějí v Levandulovém údolí, lze bez váhání označit za unikátní. Patří k nim BIO konopný olej a BIO Andělské kapky s Levandulí Chodouňskou.

BIO konopný olej s BIO Levandulí Chodouňskou

Za studena lisovaný RAW olej z BIO konopí a BIO Levandule Chodouňské přináší harmonizaci těla, duše a mysli celé rodině. Polévkovou lžící denně zklidníte mysl, upevníte imunitu i nervy. Vyženete z ložnice nespavost a z vašeho dne úzkost, deprese nebo strach. 

Konopné semínko je považováno za nejvýživnější potravinu planety. Obsahuje nepřeberné množství esenciálních látek, které si naše tělo neumí samo vyrobit. Konopný protein obsahuje všech 20 aminokyselin včetně 9 esenciálních, dále Omega 6 a Omega 3 mastné kyseliny v ideálním poměru 3:1.  Konopí má vysoký obsah minerálů a vitaminů E, B1 a B2.

Použití: lžíce na dobrou noc, to je měsíční kúra

OMEGA 3 kyseliny, antioxidanty, ATB a antivirotika, vitamín E z čisté přírody a přirozenou cestou. Výjimečná kombinace dvou královských bylin. 

- Normální funkce dýchacího systému
- Přirozená obrany schopnost
- Spánek bez obtíží
- Uvolnění, relaxace těla a mysli
- Podpora mikro biomu
- Doplnění správné hladiny OMEGA 3 kyselin
- Zlepšení kognitivního chování
- Zlepšení kardiovaskulárního systému
- Podpora dobrého trávení
- Vysoký obsah vitamínu E

Obal je ekologický. Jdeme cestou udržitelnosti, s láskou k planetě a úctou k člověku.

BIO Andělské kapky s BIO Levandulí Chodouňskou

Tři kapky na dobrou noc denně, po týdenní kúře se budete cítit nejen plni síly a energie, ale mysl i duše bude zklidněná a vaše tělo pocítí harmonii a úlevu. V této kombinaci jde o celosvětově jedinečný výrobek.

V české laboratoři a ve spolupráci JEZKONOPI.CZ a Levandulového údolí vznikl unikátní BIO produkt, který dokáže pomoci s nervovými i trávicími poruchami. OMEGA 3 kyseliny a vitamín E z BIO konopí, antioxidanty, ATB a antivirotika z BIO Levandule Chodouňské. Pomoc z čisté přírody, samozřejmě BIO, RAW a VEGAN.

- Normální funkce dýchacího systému
- Přirozená obrany schopnost
- Spánek bez obtíží
- Uvolnění, relaxace těla a mysli
- Podpora mikro biomu
- Doplnění správné hladiny OMEGA 3 kyselin
- Zlepšení kognitivního chování
- Zlepšení kardiovaskulárního systému
- Podpora dobrého trávení
- Vysoký obsah vitamínu E