Dr.Max postavil kosmetickou péči do úrovně bez kompromisů

V lékárnách Dr.Max objevíte vše, co pro péči o tělo potřebujete. My jsme vyzkoušeli a doporučujeme Bio&Organic, moderní kosmetické přípravky. Jsou vyráběny jen z nejpečlivěji vybíraných 100 % přírodních a často i netradičních či zcela nových ingrediencí jako jsou například květinové hydroláty nebo rostlinné kmenové buňky.

Výrobní procesy jsou nastaveny tak, aby byla zachována, co nevyšší kvalita, která je zárukou maximální účinnosti bioaktivních látek. Obsahují jen naprosté minimum složek určených ke konzervaci, emulgaci, parfemaci, barvení či zhoustnutí.

Dr. Max nastavil kosmetikou péči do úrovně bez kompromisů. Posouvá tak celý koncept neohrozitelně vpřed, neboť odpovědně dbá na původ, kvalitu, udržitelný způsob pěstování, ale i dodržuje pravidla FAIR TRADE. Tyto faktory jsou pro tvůrce organické kosmetiky alfou a omegou. Obaly jsou designovány a vyráběny tak, aby byly co nejdříve rozložitelné, recyklovatelné či dokonce vratné, a měly tak co nejmenší negativní dopad na životní prostředí.

Širokou nabídka produktů určených pro kosmetickou péči nové generace, a to napříč značkami prodávanými v Dr.Max (např. Klara Rott, Inlight, Nuxe nebo Novexpert). naleznete na drmax.cz a ve vybraných Dr.Max lékárnách.