Prací prostředek od Lenoru tvoří dokonalý pár s vaši oblíbenou vůní aviváže!

Lenor dokáže z pouhého praní vykouzlit neobyčejný zážitek. Dosáhněte toho nejlepšího výsledku s pomocí dokonalé kombinace gelových kapslí Lenor AllinOne a aviváže! Vyberte si ze tří svůdných vůní: Spring Awakening, Gold Orchid a Amethyst & Floral bouquet. S Lenor gelovými kapslemi a aviváží bude vaše prádlo voňavé a svěží jako nikdy předtím.

Lenor přichází s kolekcí, se kterou je praní prádla ještě jednodušší. Pro co nejefektivnější praní prádla zkombinujte prací prostředek s aviváží, proto Lenor vytvořil prací prostředek dokonale padnoucí k vaší oblíbené vůni aviváže. Gelové tablety Lenor AllinOne a aviváž jsou dokonalým párem, a když si pomáhají, zůstane vaše prádlo svěžejší a voňavé mnohem déle. Gelové tablety AllinOne nekompromisně vyřeší problém s nečistotami a aviváž provoní vaše oblečení až na jeden týden. Pro ještě déle trvající vůni můžete do pračky před oblečením přisypat vonné perličky od Lenoru. Ty se při praní budou postupně rozpouštět a pomalu protkají vůni skrz naskrz vaším oblečením.

Můžete si vybrat ze tří svůdných vůní! Spring Awakening s sebou nese svěží vůni jarních květin s nádechem přírodní pačuli a bílého cedru. Druhá vůně, Gold Orchid, přináší uklidňující vůni vanilky smíchané s mimosou, růže a krémové broskve. Třetí voně, Amethyst & Floral bouquet, osloví dlouho trvající vůní sladkého jasmínu a frézie s kombinací ovocného bergamotu.

Praní prádla není jaderná fyzika, ale i tak má nějaká pravidla. Je to skoro jako vaření, je to skvělé, když se to dělá s pečlivou láskou. Ideální praní lze rozfázovat do 5 jednoduchých kroků. Jako první vložte do bubnu pračky gelovou tabletu Lenor AllinOne. Jestli si přejete, aby Vaše prádlo vonělo ještě déle, můžete do bubnu přisypat vonné kuličky, ty se o zbytek postarají samy. V dalším kroku nalejte aviváž do prostoru pro ni vyhrazeného a naplňte pračku prádlem. Zapněte pračku. Posledním, ale nejdůležitějším, krokem je pečlivé uschování pracích prostředků z dosahu dětí! Gelové kapsle jsou sice proti malým objevitelům zabezpečeny, ale žádná pojistka není nedobytná.