Oslavte Velikonoce lahodnými jarními drinky

Velikonoce pomalu klepou na dveře a spousta z nás se již pustila do slavnostních příprav – barvení vajíček, pečení beránka, mazance či nádivky, pletení pomlázky a jarní dekorace domácnosti. I přesto, že budou letošní Velikonoce stále „pod rouškou“, můžete si se svými nejbližšími přichystat malou jarní oslavu. Nechte se inspirovat našimi tipy na jednoduché jarní drinky.

Letošní velikonoční pondělí připadne na 5. dubna. V tento den tradičně chodili v dopoledních hodinách od domu k domu koledníci a hodovali. Velikonoce vždycky znamenaly konec půstu a dlouhé zimy, příchod jara, svěžesti a radosti. Přestože oslavám letošní situace nepřeje, můžete si se svými nejbližšími přichystat velikonoční hody, které perfektně doplní veselé míchané drinky s nádechem jara. A pokud se se svými nejbližšími nemůžete setkat fyzicky, připijte si na zdraví alespoň on-line!

DEEP FRESH GREP

Aktivujte svůj 6. smysl s Amundsen Deep Blue! Unikátně jemná, 6x destilovaná vodka, filtrovaná přes aktivní uhlí – namíchejte si osvěžující grepový drink a Velikonoce budou 6x zábavnější!

Do sklenice nasypejte led, přidejte šťávu z půlky čerstvého grepu, 2 cl Amundsen Deep Blue a dolijte sodou. Ozdobte plátkem čerstvého grepu a snítkou máty.

BARTIDA

Vychutnejte si panáky vynikajících lihovin od Bartidy – tradiční zelenou, tuzemák, vaječný likér či griotka cherry likér Vám rozproudí krev v žilách.

BOŽKOV VAJEČNÝ LIKÉR

Ochutnejte prvotřídní vaječné likéry od Božkov – tradiční Vaječný, lahodný Lískový oříšek či nový dokonale vyladěný Pistáciový.