Dermacol: Kosmetické novinky, které ženám udělají radost

Malé radosti dělají náš život krásnějším, tak proč si je nedopřát častěji? Například ráno se naličte, i když se nikam nechystáte, a své pleti dopřejte konečně pozornost, jakou si zaslouží. Vyzkoušejte to, a změnu uvidíte i pocítíte. Několik dobrých tipů pro hezčí pocit přináší také značka Dermacol.

Domácí microblanding

Microblanding patří ke žhavým trendům v úpravě obočí, ale pokud nezvažujete takovéto permanentní řešení, vyzkoušejte fixku na obočí 16H Microblade Tattoo od Dermacol. Pomocí precizního aplikátoru s hrotem ve tvaru zkoseného hřebínku vykreslíte chloupky několika tahy ve směru jejich růstu. Barva je dlouhotrvající a odolná proti otěru, dokonalé a opticky hustší obočí vám tak vydrží až 16 hodin. Blondýnky i tmavovlásky si mohou vybrat ze tří přirozeně působících odstínů.

Fixka na obočí 16H Microblade Tattoo, Dermacol – 179 Kč/1 ml

Pro dlouhé a husté řasy

Pokud toužíte po delších a hustších řasách, nemusíte hned měnit oblíbenou řasenku. Stačí pod ni aplikovat béžovou podkladovou řasenku First Class od Dermacol, která znásobí její efekt. Složení bez parabenů a silikonů je obohacené o aktivní látky – kombinaci peptidů a výtažků z klíčků, které stimulují růst řas. Při pravidelném používání budou vaše řasy pevnější a delší. Bázi je potřeba nanášet na nenalíčené řasy od kořínků až po konečky, nechat zaschnout a až potom aplikovat oblíbenou řasenku. Na odlíčení stačí použít běžný odličovač anebo micelární vodu.

Podkladová báze pod řasenku First Class, Dermacol – 199 Kč/7,5 ml

Precizní kamufláž

Říká se, že nic není dokonalé, ale s multifunkčním precizním korektorem Make-up Perfector bude mít vaše pleť k dokonalosti opravdu blízko. Matnou, vysoce pigmentovanou hmotu v praktické tužce využijete na zakrytí drobných nedokonalostí i při konturování. Korektor má z jedné strany pěnový aplikátor, který slouží na zapracování tuhé hmoty. Můžete ho aplikovat také do vnitřního koutku oka či spodní linky, čímž docílíte rozjasněného pohledu. Nude odstín přitom bude působit přirozeněji jako bílá linka. Korektor je oftalmologicky testovaný a 100% vegan. Vybrat si můžete ze tří odstínů.

Multifunkční precizní korektor Make-up Perfector, Dermacol – 99 Kč/1,5 g

Více informací naleznete zde: https://www.dermacol.cz/ a https://www.facebook.com/dermacol.cz.sk