Zápas rozhodly až samotné nájezdy! Jak nám zápas okomentuje hokejista Tomáš Urban?

Včera se v Litoměřicích odehrálo další kolo Chance ligy, ve kterém své síly změřil tým HC Stadion Litoměřice proti HC Slovan Ústí nad Labem. Do posledních minut byl zápas napínavý a my jsme se na jeho průběh zeptali hráče HC Stadionu Litoměřice, Tomáše Urbana.

Tomáši, jak nepříjemným bylo dnes Ústí soupeřem?

Velice nepříjemný. Hlavně v první polovině zápasu. Pak si myslím, že jsme je solidně přehrávali, ale nemohli jsme bohužel dát gól.

Popiš nám co pozitivního jste si dnes z utkání odnesli do dalších bojů?

Pozitivní je, že i když se zápas nevyvíjí dlouho v náš prospěch, tak ho nakonec dokážeme zvládnout vítězně. To je hodně cenné. Zdá se mi, že jsme dnes Ústí trochu podcenili. Věděli jsme, že Ústí přijede v omlazené sestavě a v úvodu zápasu jsme nebyli úplně koncentrovaní a méně organizovaní, to se stávat nesmí. No a pak to neproměňování šancí a špatná úspěšnost na vhazování. Pozitivní je, že víme, co musíme zlepšit.

Play-off bude tvé první mezi dospělými, jak se těšíš?

Těším se hrozně moc. Zatím mám za sebou play-off jen v juniorech a na pár turnajích. Bude to pro mě konečně pořádné, opravdové play-off. Škoda, že tu nemohou být naši fanoušci. Bez nich to bude trošku smutnější, ale i tak doufám, že právě i pro ně to dotáhneme co nejdál.

Chystáš v play-off nějakou změnu v tréninku, v přípravě na zapas nebo třeba v jídelníčku?

To zatím vůbec nevím, ještě uvidím podle toho jak se budu cítit, nevím bude to pro mě všechno nové, moc se těším.

Tomáši moc děkujeme za tvé postřehy, gratulujeme k postupu do vyřazovacích bojů. Přeji ti za celou naši redakci hodně sil, klidu v koncovce a hodně štěstí a výher.

Redaktor: Kateřina Bernasová