Tak alespoň jednu z nich musíte mít!

Stylové a praktické – jde to dohromady, jak dokazuje nová kolekce kabelek od společnosti DEICHMANN. Shoppery jsou zpátky, a to v plné parádě! Nové modely se hodí nejen téměř ke každému outfitu, ale také pro jakoukoliv životní situaci. Ocení je zejména ti, kteří s sebou neustále vláčí spoustu malých nezbytností. Velké kabelky jsou často doplněny vyjímatelnou vnitřní kapsou, která napomáhá k optimálnímu využití prostoru.

Manšestrové batohy, kabelky z kůže, slámy nebo nylonu – nová kolekce je rozmanitá. Velké téma představují multifunkční tašky, které mohou být podle potřeby nošeny jako batoh, nebo jako shopper.

Malé, ale wow! Oblíbené vaky toho teď umí ještě víc – nové modely, především ty v černé barvě, lze nosit ležérně i elegantně. V módě jsou kabelky s monogramy i sportovní modely, které se podle typického tvaru označují jako croissant bag. Nejsou jen moderní, ale také neuvěřitelně prostorné.

I nová kolekce kabelek od společnosti DEICHMANN sází na trend přírodních materiálů a dekorací. Vyloženě letně působí slaměné a ratanové modely od shopperů, s nimiž můžete vyrazit třeba na promenádu, přes tašky přes rameno, zdobené decentními barvami a mozaikovými vzory, až po prostorné plážové tašky.

Nejen materiály, ale i barvy volíme přírodní. Pískové a smetanové tóny, tlumená šalvějová zeleň nebo odstíny žluté dodají outfitu na eleganci. Ti, kdo mají rádi hippie styl, budou šťastní díky pastelovým barvám, přičemž hlavní roli bude hrát šeříková, světle růžová, modrá a mátová.

Milovníci detailů, zpozorněte: Vybrané modely v kolekci kabelek zdobí hravé splétání, ať už v detailu, nebo jako dominantní prvek. Propůjčuje tak outfitu další rozměr. A protože se nám tyto dekorativní prvky moc líbí, vybrat si u nás můžete i další: přívěsky, peříčka, imitace kožešiny… Všechno tam je!

Pánové zůstanou v této sezóně věrní sportovnímu stylu. Tašky i batohy budou mít převážně tlumené barvy, jako je černá, šedá nebo hnědá. A chybět nebudou stylové ledvinky.