Miele potvrzuje svou kvalitu – pračka WWG 660 získává nejvyšší hodnocení

Péče o prádlo je důležitá pro každou domácnost a značka Miele je tradičně synonymem kvality. Potvrzuje to model pračky Miele WWG660 WCS TDos&9kg, který v dTestu 1/2021 získal nejvyšší hodnocení. Pračka s předním plněním W1 je vybavena dávkováním TwinDos, CapDosing a funkcí WiFiConn@ct pro chytrou péči o prádlo. S funkcí AllergoWash navíc odstraníte až 99,99 % bakterií, což potvrzují výsledky Vysoké školy Rhein-Waal. Přístroj spadá do třídy energetické účinnosti A+++.

Co najdete exkluzivně u Miele?

TwinDos®: automatické dávkování ve 2 fázích

Nejlepších výsledků praní dosáhnete při použití jedinečného dvoufázového pracího prostředku Miele UltraPhase 1 a 2. Funkce TwinDos dávkuje obě složky v optimální okamžik během procesu praní. Díky tomu své oblečení důkladně vyperete, jeho barvy ožijí a bílá se rozzáří. Oproti manuálnímu dávkování ušetříte až 30 % pracího prostředku.  Automatické dávkování se systémem TwinDos není jen praktické a úsporné, ale zároveň zaručuje dokonalou čistotu.

Nejlepší účinek praní bílého i barevného prádla

Díky oddělenému skladování a dávkování pracího prostředku Miele UltraPhase 1 a 2 lze se systémem TwinDos používat bělidlo. Účinné látky v pracím prostředku UltraPhase 1 rozpouštějí nečistoty a odstraňují skvrny například od oleje a mastnoty, proteinů a škrobu. K odstranění odolných skvrn je bělidlo nezbytné. S prostředkem UltraPhase 2 se bělidlo do procesu praní přidává v optimálním okamžiku.

Voštinový buben Miele*

Jemné jako pohlazení: díky voštinové struktuře bubnu Miele klouže prádlo jako po jemném vodním filmu.

CapDosing*

Pomocí předdávkovaných kapslí můžete pohodlně vyprat i speciální textilie, které perete jen občas. Kapsli stačí jednoduše vložit do přihrádky na aviváž. Přístroj v optimální okamžik automaticky přidá obsah kapsle do procesu praní. Můžete si vybrat z následující nabídky kapslí 6 speciálních pracích prostředků (Sport, Peří, Outdoor, WoolCare, SilkCare, Impregnace), 3 druhy aviváže a Booster na odstranění odolných nečistot.

ProfiEco motor*

Silný a úsporný: pračky Miele jsou vybaveny obzvláště výkonnými motory. ProfiEco motor Miele je navíc mimořádně úsporný a tichý. Jelikož je motor řízený elektronicky, nepotřebuje žádné uhlíkové kartáče a nepodléhá opotřebení. Pro účinné a pohodlné praní po dlouhou řadu let.

Další benefity pračky Miele WWG660 WCS TDos&9kg

Testovaná hygiena

Ověřeno Vysokou školou Rhein-Waal: s funkcí AllergoWash odstraníte až 99,99 % bakterií.

Speciální programy

V pračce Miele WWG660 WCS TDos&9kg můžete bez obav vyprat jemné prádlo, vlnu i sportovní oděvy. Je totiž vybavena speciálními programy – např. Outdoor a Impregnace. Dosáhnete tak té nejlepší péče bez ztráty funkčnosti.

Miele@home

Prostřednictvím systému Miele@home můžete své domácí spotřebiče Miele propojit a pomocí mobilního zařízení s aplikací Miele@mobile jednoduše ovládat i kontrolovat.

Energetická účinnost

Absolutní příklad pro ostatní: Nejlepší třída energetické účinnosti s optimálním výsledkem a krátkou dobou praní.

Množstevní automatika

Nauka o množství podle Miele: méně prádla, méně vody a méně elektrické energie. Zcela automaticky.

AddLoad

Dopřejte si maximální komfort: prádlo můžete zcela pohodlně přidávat i po spuštění programu.

Předvolba startu a ukazatel zbytkového času

Pusťte programy, když potřebujete – přizpůsobte je svému dennímu harmonogramu.

Předžehlení

O 50 % méně žehlení – vyhlazení v návaznosti na prací program

Aktuální akce na přístroje se systémem TwinDos: voucher v hodnotě více než 2 600 Kč

S nákupem pračky Miele se systémem TwinDos od nás navíc získáte voucher na 4 kartuše UltraPhase 1 a 3 kartuše UltraPhase 2 zcela zdarma, což odpovídá hodnotě více než 2 600 Kč a ušetří vám náklady za prací prostředky na více než půl roku praní. (Základ výpočtu: 28 týdnů při 5 praních/týden)

U každé pračky je z výroby přiložena jedna kartuše UltraPhase 1 a 2, další kartuše získáte uplatněním přiložené poukázky.

Miele a vítězství v testech

Příběh o úspěchu díky kvalitě: vítězové testů od Miele. To, že Miele představuje tu nejlepší volbu, dokazují mnohá vítězství v testech. A ne bezdůvodně: Domácí a vestavné spotřebiče Miele musí před uvedením na trh projít úspěšně mnoha zkouškami.

„Nejlepší přístroj dle výsledků testu je: Miele.“ Tento výsledek často vyplývá z hodnocení na národní i mezinárodní úrovni testování spotřebičů. V hodnocení, které prováděl výzkumný ústav Stiftung Warentest (StiWa) v Německu od roku 2000 do roku 2005, zvítězilo v testu nebo získalo nejlepší ohodnocení dvanáct přístrojů Miele. Také časopis Öko-Test se zabývá hodnocením přístrojů Miele. Ve Velké Británii je Miele stálým hostem na stupních vítězů v testování zboží časopisu Which?.

Mezi poslední oceněné patří např. Complete C3 Cat&Dog, který byl britským magazínem "Which?" označen dokonce za nejlépe hodnocený testovaný vysavač všech dob. Ani ostatní vysavače z produkce Miele nezůstávají v tomto ohledu pozadu. Ať už se podíváme na holandský magazín "Consumentenbond" nebo francouzský test "Que Choisir", vysavače Miele obsazují přední příčky, bez ohledu na hodnoty uváděné na energetických štítcích.

Obzvláště náročné bylo testování vysavačů po celém světě. V České republice platí za nezávislý testovací institut časopis dTest, který udělil již nejednomu přístroji Miele prvenství.

Příběh o úspěchu díky kvalitě: vítězové testů od Miele

To, že Miele představuje tu nejlepší volbu, dokazují mnohá vítězství v testech, realizovaných nadací Stiftung Warentest. A ne bezdůvodně. Domácí a vestavné spotřebiče Miele musí před uvedením na trh projít úspěšně mnoha zkouškami.

www.miele.cz                             

FCB: @Miele.CZ