Vánoční mlsání s Chia Shake! Hřešte zdravě a bez výčitek

Nejkrásnější období roku je konečně tady! Vánoční klid, harmonii a pohodu s blízkými nám může narušit jen jediná věc. Nekonečně sladké dobroty, které si většinou vyžádají daň na naší postavě, kterou se snažíme během roku držet. Sladké k Vánocům patří a není asi nikdo z nás, kdo by si uměl představit, že si jej odepře. Vše se ale dá řešit, a i zhřešení je možné zdravě, dietně a bez výčitek, ale zároveň chutně. Co byste řekli na takový lahodný čokoládový muffin, čokoládové oříškové máslo, která chutná samotné i například jako náplň do cukroví, nebo takový lahodný čokoládový koktejl. Ano, to vše je možné bez zbytečného zatěžování těla vysokými dávkami cukrů a tuků. Řešení nám totiž mohou nabídnout pochoutky Chia Shake založené na ceněných účincích chia semínek a těch nejlepších ingrediencí.

Chia jsou drobná semínka šedé až černé barvy, která měří zhruba milimetr. I přes svoji miniaturní velikost se však mohou pyšnit téměř nekonečně pozitivními účinky na naše zdraví. Obsahují totiž potřebné omega-3 mastné kyseliny, vápník a antioxidanty. Dovedou dodat energii, bojovat proti pocitu únavu, podpořit metabolismus, ale zároveň zasytit a zahnat chuť na sladké. Ne nadarmo se proto v posledních letech stávají doslova hitem. Můžeme je nalézt jako součást pečiva, ovesných kaší, jogurtů nebo müsli.

Věděli jste ale, že jsou součástí i vydatných sladkých dobrot jako jsou muffiny nebo dokonce oříškové máslo i lahodné koktejly, které vás i ve vánočním čase dokonale zasytí, splní nároky na lahodnou sladkou chuť, ale zároveň budou respektovat náš zdravý životní styl a moderní stravování? A hlavně nemusíte propadat stresu z Vánoc, výčitkám a obav o vaši postavu. Vše jde totiž zdravě, bez přibývání na váze. Nakonec, samotné pochoutky Chia Shake jsou totiž stvořeny i pro čas redukčních diet. Seznamte se s Chia Shake a přesvědčte se, že i zdravé může být dobré a naopak.

Dezert plný hřejivé chuti čokolády

Užijte si opravdovou poctivou chuť čokolády a sladkého, které k Vánocům patří a připravte si speciální Chia muffin od českého výrobce Chia Shake. Jedinečný čokoládový dezert nadchne svou vydanou čokoládovou chutí, enormně rychlou přípravou a vyladěným složením, které nenaruší ani dietní plány a splní představy o zdravém pečení. Chia muffin obsahuje hned 54 % bílkovin a je tak ideální pro start dne, ale třeba i jako svačinka. Založen je na syrovátkovém proteinu, mletých chia semínkách, vláknině a kakau. Jejich kombinace dodá pocit zasycení, pomáhá odbourávat tuk, působí na náš organismus antioxidačně, přispívá k udržení zdravé hladiny cholesterolu, a dokonce brání ztrátě svalů při dietě. Doplněn je ještě o vitamíny A, E, D, K a B komplex a minerály jako vápník, hořčík, železo, selen, zinek, mangan, draslík, jód nebo kyselinu listovou, které výrazně podporují imunitu i zdravé vlasy a nehty. Chia muffin je tak ideální pro všechny, kteří si hlídají štíhlou linii nebo drží redukční diety, ale i pro sportovce nebo osoby, které milují sladké a chtějí mlsat bez výčitek. Díky Chia muffinu lze navíc i zdravě péct, ať už samotné muffiny jako takové nebo lze například přidat sypkou směs do vánočního cukroví a připravit si tak zdravou podobu klasických receptů. Chia muffin od Chia Shake neobsahuje lepek ani přidaný cukr. Nenáročná je i samotná příprava. Stačí jednu odměrku (35 g) rozmíchat se 75 ml mléka a těsto vlít do šálku nebo silikonové formy na muffiny. Následně jej v mikrovlnné troubě pečeme 2 minuty. Můžeme jej ale použít později i pro zdravé vánoční pečení. Přesvědčte se, že mlsat jde i bez výčitek, a přitom zdravě a chutně. Cena je 399 Kč.

Čokoládové máslo pro mlsání i slepování cukroví

Rozmazlujte své chuťové buňky a dopřejte jim jedinečnou sladkou slast v podobě lahůdky Chia Shake Choconella, proteinového oříškového másla, plného pravých lískových oříšků, arašíd, čokolády a kokosu. Choconella je dokonale sladká, a přitom zdravá pomazánka, která je čistě přírodní a vyniká vysokým obsahem bílkovin a dalších pro organismus prospěšných látek. V jejím složení tak vedle lískových oříšků a arašíd, nalezneme i syrovátkový protein, ale také vydatnou dávku kakaa, které ji dodává pravou čokoládovou chuť a zároveň působí jako antioxidant a dokáže odbourávat i tuky. Choconella je navíc doplněna ještě o prospěšný lecitin nebo kokosový olej. K tomu všemu ale neobsahuje žádný přidaný cukr, lepek ani konzervanty. Choconella je tak ideální jako zdravá sladká svačinka, když nás honí mlsná, a dokonce nenaruší ani dietní plány v případě držení redukčních diet nebo hlídání štíhlé linie. Skvěle chutná, jak například na palačinkách nebo opečeném toustu, tak i jako součást vánočního cukroví, například při jeho zdobení či slepování nebo jako zdravý základ krémů a náplní. I přes své zdravé pojetí rozhodně nezůstane pozadu oproti tradičním oříškovým máslům a v chuti nezůstane nic dlužna ani těm největším milovníkům sladkého a požitkářům. Zkuste s Choconellou hřešit zdravě, chutně, a hlavně bez výčitek. Cena je 299 Kč.

Dezert plný hřejivé chuti čokolády

Odstartujte nejen nový den, ale užije si i dokonalé sváteční osvěžení, díky jedinečné sladké lahůdce Chia čokoládového koktejlu, který dokonale rozmazlí vaše smysly, dodá vám energii, ale hlavně podpoří štíhlou linii. Koktejl je založen na účincích blahodárných chia semínek, ale vyniká právě chutí čokolády Představuje tak dokonalý koktejl plný proteinů, vitamínů a minerálů, které vás posílí a skvěle naladí pro nový den. Zároveň dodají i notnou dávku potřebné energie. Chia čokoládový koktejl je zároveň přímo stvořený pro hubnutí a vyrýsování postavy. Obsahuje totiž také syrovátkový protein, který zvyšuje pocit sytosti a zabraňuje ztrátě svalové hmoty, ale i vlákninu potřebnou pro hubnutí a omega-3 mastné kyseliny vhodné pro naši imunitu i udržení správné hladiny tuků v krvi. Nechybí v něm pochopitelně ani vápník, hořčík, vitamíny, železo, zinek, jód nebo selen. K tomu všemu neobsahuje přidané cukry ani gluten, takže kromě snídaně může být i skvělým tipem na sladkou a zdravou svačinku, stejně tak je vhodný pro vydatné mlsání a rozmazlování chuťových buněk. Jednu odměru (30 g) stačí rozmíchat s 0,3 litrů mléka nebo vody a rovnou konzumovat, navíc jej lze připravit ve studené i teplé variantě a dochutit například ještě typicky vánoční příchutí jako je skořice nebo vanilka. Jedno balení koktejlu navíc vystačí na 15 porcí. Cena je 399 Kč.

Všechny lahodné pokrmy jsou k dostání na www.chiashake.cz