Představujeme vám novou kolekci šněrovacích polobotek

Jaro už klepe na dveře! Brzy odložíme do botníků kozačky a válenky a nahradíme je odlehčenými modely. Co si však obout do proměnlivého nevyzpytatelného jarního počasí, kdy je na otevřenou obuv ještě příliš brzy?

Dobrou volbou jsou tenisky, ale nehodí se pro každou příležitost. Pokud potřebujete vypadat elegantně, zvolte nestárnoucí klasiku – šněrovací polobotky, ale jaké modely budou tuto sezónu nejvíc trendy? Jednoznačně barevné! Přivítejte jaro v něžném ženském outfitu, který doladíte minimalistickými polobotkami ve svěžích pastelových barvách. Dáte přednost romantické pastelově růžové nebo sofistikované mátově zelené?

Pokud jsou na vás tyto odstíny příliš přeslazené a oblékáte se spíš do neutrálních a tmavších tónů, sáhněte po šněrovacích polobotkách v tmavě modré, šedé nebo černé barvě. Kromě jednoduchých modelů s decentním prošíváním jsou opět v kurzu i polobotky na pevné profilované podešvi s výrazným „horolezeckým“ šněrováním. Dopřejte svým chodidlům pohodlí a vyberte si stylový model, který využijete jak do práce, tak na procházku městem.