I nabíječka může být vkusným doplňkem vašeho interiéru

Také máte noční stolek a pracovní stůl plný kabelů tvořící nevzhledné chumly, a vy už ani nevíte, který vede kam? Naštěstí značka YENKEE přišla s elegantní bezdrátovou nabíjecí stanicí vám pomůže onu neestetickou bombu v podobě kabelové chobotnice jednou provždy odstranit. Nabíjecí stanice YENKEE YAC 5300 nejen skvěle vypadá, ale navíc si poradí hned se třemi zařízeními současně – k nabití jí můžete svěřit jakýkoliv mobilní telefon podporující bezdrátové nabíjecí Qi, hodinky Apple Watch a sluchátka Apple Airpods.

Kupujeme si chytré elektronické pomocníky, abychom si usnadnili život, jenže oni nám ho pak zase krapet ztrpčují svojí nenasytností. Na pár kliknutí si najdeme, jak se dostat do těch nejzapadlejších končin světa, ale často nejsme schopni najít dost zásuvek, které by těm našim zařízením dodaly potřebnou energii. No a když už je najdeme, začíná kabelové martyrium, oproti kterému bylo první zavazování tkaniček doslova procházkou růžovým sadem. Přesto všechno však nevzhledné a namáhavé nabíjení kabelem bereme jako samozřejmou věc, jako nevyhnutelnou nepříjemnost, která je daní za to, co všechno nám naši chytří pomocníci mohou nabídnout. Zkuste si ale představit, jaké by to bylo, kdybyste si při každém použití internetu museli k chytrému telefonu či hodinkám natáhnout kabel, stejně jako tomu kdysi bylo u všech počítačů. Nemyslitelné, že? Tak proč na něco takového přistupovat v případě nabíjení – zvlášť když existuje designově povedená bezdrátová nabíječka YENKEE YAC 5300, jež je k dostání za velice rozumnou cenu a s níž nabijete zároveň svůj mobilní telefon (bezdrátově), hodinky Apple Watch (bezdrátově) a sluchátka Apple Airpods (pomocí Lightning konektoru).

Design, který se snoubí s funkčností

Uživatelé produktů Apple, kteří využijí nabíjecí stanici YENKEE naplno, jsou zvyklí na prvotřídní design, který kombinuje čisté linie a kvalitní materiály. „Nabíjecí stanice byla navržena tak, aby si svým vzezřením neuřízla ostudu ani ve společnosti natolik designově vytříbených skvostů, jakými jsou zařízení s nakousnutým jablkem ve znaku,“ říká Patrik Kočvara, business manažer značky YENKEE. Stanice YENKEE YAC 5300 sází na elegantní bílý design, který je doplněn jemnou podsvícenou linií s nastavitelnou LED signalizací, s jejíž pomocí můžete jednoduše sledovat stav nabíjení. Na noc si ji pak můžete zcela ztlumit pomocí dotykového tlačítka. Propracovanému designu pak zdárně sekunduje funkčnost – při připojení na adaptér QuickCharge 2.0 či 3.0 dokáže nabíjecí stanice poskytnout výkon až 15 W, čímž značně zkrátí dobu nabíjení.

Dopřejte si bezpečné pohodlí

I když je na bezdrátovou nabíjecí stanici YENKEE YAC 5300 radost pohledět, můžete ji s klidným srdcem nechat bez dozoru. „Stanice disponuje ochranou proti přepětí, přehřátí i výstupu nadproudu. Navíc má ve svém elegantním těle zabudovanou detekci cizích předmětů, takže není třeba obav,“ dodává Patrik Kočvara. Vrásky vám nemusí přidělávat ani pomyšlení na sklouznutí mobilního telefonu z nabíjecí plochy či hodinek Apple Watch z „ramínka“. Plocha pro mobil je totiž velmi stabilní a držák hodinek je vybaven magnetem, díky kterému na něm budou hodinky s nakousnutým jablkem držet ještě lépe než na vašem zápěstí.