Dokonalý make-up pro dny sváteční i všední

S létem se trápí se některé dívky a ženy trápí, jaký make-up je ten pravý do parného počasí, kdy naši pleť už od brzkého rána vysouší horké sluneční paprsky. Všeobecně se doporučuje používat hydratační kosmetiku, která zajistí svěžest pleti během celého dne. Jak ale vybrat správný, a především lehký make-up? A jak zajistit, aby vydržel?

Lehký podkladový make-up ARTISTRY HYDRA-V™

Podkladový make-up se dokonale hodí pro ženy, které hledají přípravek, jenž pomůže zredukovat nedokonalosti pleti, a přesto působí přirozeně. Artistry Hydra-V je navíc obohacený o vodu z norských fjordů a výtažek z havajské palmy acai, který pomáhá udržovat v pleti hydrataci pro svěží vzhled. Dále obsahuje průsvitné pigmenty, které rovnoměrně rozptylují světlo a pleť příjemně prozařují. Make-up nabízí také široké spektrum ochrany SPF 15 PA++, které zabrání spálení od slunce.

Přípravek je k dispozici v šesti odstínech, které vyhovují všem tónům pleti. Make-up je dermatologicky testován, je nekomedogenní, bez parfemace a vhodný pro citlivou pleť. Lahvička s praktickým kapátkem umožňuje při nanášení přesné dávkování optimálního množství.

MOC 1 275 Kč

Fixační sprej na make-up ARTISTRY STUDIO™ Paris

Tato ultrajemná mlha je tajemstvím uměleckých maskérů, jak udržet make-up bezchybný a stále svěží. Vznáší se na pleti jako takřka nepostřehnutelný závoj zvýšené hydratace a sametově hebké účinné fixace.
Jednoduše ho naneste a pak na něj zapomeňte! Noste fixační sprej vždy s sebou, ať jdete kamkoli, a používejte ho k 
okamžitému osvěžení. 

MOC 720 Kč

Všechny produkty najdete na e-shopu www.amway.cz