Dermacol rozdal před Vánocemi dárky do nemocnic, které pomohou, kde je opravdu potřeba

Dárky, které dávají smysl jsou vždy ty nejlepší... Přes šest tisíc kusů dezinfekčních sprejů Anti-COVID, věnovala česká kosmetická společnost Dermacol Fakultní nemocnici Královské Vinohrady a Fakultní nemocnici Motol v Praze. Zásilka putovala také do Alzheimer domovů v Roztokách u Prahy, v Mostě i Darkově.  Dezinfekční spreje na ruce jsou určeny pro všechny, kteří se obětavě starají o ty, co teď jejich péči nutně potřebují.

„S distribucí do nemocnic pomohla Bára Nesvadbová a její Nadační fond Be Charity, zapojila se i Zdenka Žádníková se svým nadačním fondem. A tak jsme spojily síly a poskytly praktický dar.“ říká Věra Komárová spolumajitelka a ředitelka strategie společnosti Dermacol.

Pomoc potřebným považují v Dermacol za samozřejmou. „Jsme rodinná firma a naše motto „S láskou ke kráse měníme svět“ pro nás neznamená jenom vnější krásu, ale i tu vnitřní. Jsme společensky odpovědnou společností a k té patří i spolupráce s lidmi, kteří dobročinnosti věnují svou energii, talent a své dobré srdce,“ je přesvědčena Věra Komárová.

Nejznámější značka tuzemské kosmetiky tak podporuje například nadaci i Happy Hearts Petry Němcové, které poskytuje peníze na stavbu škol v zemích zasažených přírodními katastrofami, pomáhá Nadačnímu fondu Zdeňky Žádníkové Volencové, s nímž barevně zkrášlují zdi českých a slovenských nemocnic. Dermacol s fondem Be Charity tento rok nastartoval  nový projekt „Pomáhej krásou“, kdy lze při koupi vybraných  kosmetických výrobků přispět na léčbu nemocných dětí. 

Více na www.dermacol.cz