Annabelle Minerals Soft Cream: Lehký hydratační krém nejen pod minerální make-up

Také jste slyšeli o tom, že neexistuje žádný podkladový krém, který by se hodil pod minerální make-up? Přesvědčíme vás o opaku! Lehký hydratační Annabelle Minerals Soft Cream byl totiž stvořen přesně k těmto účelům.

Hydratační & dokonalý pod make-up

Annabelle Minerals Soft Cream je neuvěřitelně lehký hydratační krém, který na jedné straně pokožku vyživuje, zanechává ji svěží a snižuje riziko podráždění, na straně druhé se však velmi rychle vstřebává. To z něj činí ideální základ pro nanesení jakéhokoli make-upu, o tom minerálním, jež je velmi citlivý na příliš mastný základ, to platí dvojnásob.

Soft Cream neucpává póry, a je tak perfektní hydratační emulzí pro všechny typy pleti, včetně velmi mastné a smíšené. Každodenní používání krému navíc eliminuje pocit napnutí, zlepšuje pružnost pokožky a zanechává ji na dlouhou dobu dostatečně hydratovanou.

Díky svému lehkému složení se Soft Cream téměř okamžitě vstřebává a nezůstává po něm nepříjemný pocit lepivosti. Postarali jsme se o to, aby jakoukoli pokožku rychle připravil na aplikaci minerálního make-upu a zamezil tak jeho slévání nebo jiných nepříjemností, které se stávají s příliš hutnými krémy. Výsledkem je pak hydratovaná a jemná pokožka s přirozeným, avšak vysoce odolným make-upem.

Veganský & blahodárný
  • Annabelle Minerals Soft Cream je 100% veganský a z 95 % obsahuje pouze přírodní složky, jako jsou:
  • Bambucké máslo pro hydrataci, regeneraci a také pro ochranu proti nepříznivým vlivům zvenčí i projevům stárnutí.
  • Olej z hroznových semen, protože pleť vyhlazuje, zklidňuje, a především chrání před ztrátou její přirozené vlhkosti a předčasným stárnutím.
  • Ricinový olej pro jeho unikátní zklidňující, antioxidační a protizánětlivé účinky.
  • Olej z brutnáku lékařského pro zklidnění pokožky a také coby ochranu před jejím vysušením.
  • Olej ze švestkových jader pro jeho zcela unikátní hydratační účinky a proto, že zanechává pleť sametově hebkou.
  • Rostlinný glycerin pro jeho regenerační schopnosti a především proto, že dokáže pleť ochránit před poškozením, infekcemi a záněty.
  • Vitamín E, protože má zcela unikátní antioxidační vlastnosti a také pleť sjednocuje, snižuje viditelnost pigmentových skvrn a vrací pokožce pružnost.
  • Kyselina hyaluronová pro její velmi intenzivní hydratační schopnosti a také pro její všeobecně známou schopnost zpomalovat opotřebení pleti, a tudíž i projevy stárnutí.
  • Kyselina listová, protože dokáže dodat pleti živiny a také jí pomoci s regenerací či hojením.
  • Kyselina mléčná pro její vysoce hydratační účinky a také proto, že potlačuje množení bakterií, tudíž působí protizánětlivě a zklidňuje podráždění.
#LESSWASTE & EKOLOGICKÝ

V duchu #lesswaste jsme Annabelle Minerals Soft Cream zabalili do skleněné lahvičky s hliníkovým víčkem. Pokud k němu potřebujete pumpu, můžete si ji samostatně koupit v našem e-shopu a po jeho vypotřebování si ji nechat pro další použití.