Opravdu šetrná péče o citlivou pleť v zimě

Vychutnejte si kouzlo krásných zimních dní bez starostí. Inspirujte se, jak se rozloučit s šupinkami suché kůže ve třech krocích!

Suchá kůže alespoň občas trápí snad všechny. Nejčastěji se tak děje především v zimě, kdy dochází k přesušování pokožky. Tyto problémy dokáží obzvlášť potrápit ty, kdo mají navíc poměrně citlivou pleť na všechny změny, a proto pro ně začervenalá místa nejsou žádným překvapením. Nicméně to neznamená, že se s těmito nepříjemnostmi máme spokojit. Ukážeme vám, jak maximálně připravit pleť na péči s pomocí produktů, které jsou šetrné k citlivé pokožce a ochrání ji během celého dne.

Jemné, ale účinné čištění Astrid DETOX

Proto, aby pokožka mohla dobře vstřebat veškerou péči, kterou jí poskytnete, je potřeba, aby byla zbavena veškerých nečistot. Abyste svou citlivou pleť nedráždili, doporučujeme jemný gel, který se o tento úkol rychle postará. Navíc je vhodný pro pleť, která se více mastí a pro níž nemusí být např. pleťové mléko tou pravou volbou. Pod hlavičkou řady Citylife Detox proto přinášíme čisticí pleťový gel s prebiotiky a obsahem aktivního černého uhlí, které pomáhají pleť hloubkově čistit, detoxikovat a omlazovat.

Cena: 89,90 Kč / 200 ml

Jemný hydratační gel-krém bioten

Speciálně pro majitele citlivější pleti nabízí značka bioten krém gelové textury z řady SKIN MOISTURE. Klíčovou ingrediencí jsou zde, mimo složky HYDRO NUTRIENT 24H a prebiotik, i vzácné květy šafránu. Šafrán se totiž řadí mezi přírodní zvlhčovače a v kožních buňkách zachovává optimální vodní rovnováhu. Díky antioxidačním účinkům napomáhá vyrovnávat tón pleti, projasňuje ji, tonizuje, zlepšuje její obranyschopnost vůči vnějším vlivům, a tím pomáhá chránit pleť proti podráždění.

Cena: 99,90 Kč/ 50 ml

Zklidňující účinky krému s aloe vera od Indulony

Velkou sílou přímo z přírody je na zklidnění pokožky aloe vera. Tuto cennou složku obsahuje také zklidňující tělový krém z nové řady od značky Indulona. Je obohacený o aloe vera, vynikající hydratační látku, která je známá svými uklidňujícími, antioxidačními a hydratačními vlastnostmi. Obsažený vitamin E poskytuje pokožce hloubkovou výživu. Bohatý krém se sametovou texturou dodává pokožce jemnost a pocit svěžesti. Poskytuje až 48h hydrataci. Krém je zcela vhodný také pro normální pokožku.

Cena: 129,90 Kč/ 250 ml