Řekněte vše symbolickými náramky JK

JK Jitka Kudláčková představuje novou unisexovou kolekci moderních náramků, které jsou symbolem spojení, naděje i víry. Elegantní náramky tvoří komponenty ze 14 kt. bílého, žlutého či červeného zlata s motivy ze stávajících kolekcí - Trikolory inspirované spojením a barvami olympijských kruhů anebo z kolekce Láska, víra a naděje. Barevné šňůrky lze snadno uzpůsobit ruce a jejich barvy mají i další symboliku. Cena náramků je od  3250 Kč.

Zlatý přívěšek anděla

Hodnotným osobním dárkem, který nikdy nezevšední a s nímž darujete ženě, dceři či matce nebo kamarádce i lásku a ochranu, je zlatý přívěsek anděla s 12 diamanty od JK Jitky Kudláčkové. Posel dobra a naděje v ceně 10 710 Kč vás s vašimi blízkými navždy propojí.

Set z kolekce Tricolor

Jedinečným dárkem pro aktivní moderní ženu je elegantní třídílný set ručně vyrobených šperků z kolekce Tricolor JK Jitka Kudláčková, která byla inspirována olympijskými kruhy, jež symbolizují i tři barvy zlata. Cena sady je 38 290 Kč. Šperky lze zakoupit i samostatně.

Set z kolekce Severské motivy

Elegantní sada šperků JK Jitka Kudláčková z kolekce Severské motivy je inspirována norskou přírodou. Vyniká speciální úpravou povrchu, která se u evropských šperků běžně nepoužívá. Do 14 kt. zlata je ručně vytvořený reliéf evokující sněžné závěje a zasněžené skály zalité sluncem. Cena prstenu je 14 600 Kč, náušnic 13 580 Kč a přívěsku 10 990 Kč.

Více informací naleznete na: www.jk.cz