S pracími papírky EcoHaus udržíte čisté prádlo kdekoli i během dovolené

Chystáte na dovolenou jen s malým zavazadlem či dokonce na kole nebo motorce, tak určitě přemýšlíte, jak udržet v čistotě své oblečení a zároveň nebalit objemné prací prášky. Jaká je nejlepší volba? Samozřejmě inovativní prací papírky Ecohaus poskytují výjimečnou čistící sílu, kterou byste očekávali od prášků, gelů či kapslí, a to vše zachycené v jednom tenkém papírku. Tyto papírky zahrnují prvotřídní péči o vaše oblečení, a přitom nezatěžují životní prostředí zbytečným odpadem. Jejich malé balení je ideální nejen na letní dovolenou, ale i na jakoukoli cestu, ať už plánujete spát pod stanem nebo si užívat pohodlí hotelu.

S produkty od EcoHaus, které jsou navrženy s ohledem na ekologii, získáte jistotu, že používáte šetrné prací prostředky. Tyto papírky jsou ideální volbou pro lidi s citlivou pokožkou, trpící atopickým ekzémem, nebo pro praní dětského oblečení. Vyrobené jsou z rozložitelných materiálů, jsou multifunkční a dokonale se hodí jak pro praní v pračce, tak pro ruční praní během vašich cest.

Pokud jste na cestách či dovolené, určitě oceníte prací papírky v praktickém testovacím balení. Tyto papírky jsou dostupné s různými vůněmi – od lučního kvítí, přes levanduli, přímořský vánek, až po kouzlo bavlny. K dispozici je i varianta bez parfemace. Díky své lehkosti a skladnosti jsou tyto papírky ideálním řešením pro praní na cestách, ať už potřebujete vyprat oblečení ve sdílených pračkách nebo rychle opláchnout plavky po návratu z pláže.

Papírky lze zakoupit v balení po pěti kusech nebo si můžete vybrat testovací balení, kde najdete všechny nabízené vůně. Tato možnost vám umožní najít tu pravou vůni pro vás, aniž byste museli investovat do velkého balení. Představte si tu svobodu, když nemusíte na dovolenou nosit těžké balení pracího prášku nebo se obávat úniku tekutého pracího prostředku ve vašem zavazadle. S našimi pracími papírky bude vaše oblečení nejen krásně čisté, ale bude i svěže vonět. Užijte si letní dovolenou!

Papírky EcoHaus a jejich přednosti:
  • nedráždí pokožku, a to ani tu citlivou nebo s atopickým ekzémem,
  • zanechávají nižší ekologickou stopu než běžné prací prostředky, protože neobsahují plasty a také jsou méně chemicky náročné,
  • při kontaktu s vodou se okamžitě promění v gel a poté se beze zbytku rozpustí, na oblečení nezůstávají žádné zbytky,
  • jsou vhodné i pro ruční praní a jsou ideální na cesty a dovolenou,
  • jsou šetrné k oblečení,
  • nejsou testovány na zvířatech.

Balení 5 ks papírků s vůní levandule, luční kvítí, kouzlo bavlny, přímořský vánek nebo bez parfemace: 59 Kč

Výhodné testovací balení mix vůní (celkem 25 ks): 299 Kč www.ecohaus.cz

Podívejte se, jak si cestování s papírky EcoHaus užívají naši spokojení zákazníci: https://www.instagram.com/p/Cu6Hw_Gr52d/