Inspirujte se na kulinářských akcích v Miele Experience Centrech v Praze a Brně

Skvělé kulinářské zážitky, které propojí vaši lásku ke kvalitní gastronomii s moderními technologiemi získáte v Miele Experience Centra (MEC) v Praze a Brně. Obě místa nabízí širokou škálu kulinářských akcí, které vám umožní rozšířit své kuchařské dovednosti, a navíc získáte inspiraci od renomovaných šéfkuchařů a budete mít možnost ochutnat pokrmy nezapomenutelných chutí.

Zažijte Miele na vlastní kůži dle vlastního výběru

Pokud se chcete dozvědět, jak spotřebiče Miele fungují nebo které řešení je pro vaši kuchyni nejlepší, navštivte některé z „Vaření s Miele“. Tento prezentační kurz je určen všem, kteří mají zájem seznámit se s přednostmi domácích přístrojů Miele. Pokud uvažujete o pořízení některého z nich, nebo jen chcete vědět, jak fungují a co dokáží, jste tu správně. Předvedeme vám parní a pečicí trouby i přednosti kombinované parní trouby. Zaměříme se na jednoduchost, rychlost a správnou přípravu pokrmů v přístrojích Miele. Přesvědčíte se nejen o snadnosti ovládání a propracovanosti provozních způsobů, ale i o jednoduché přípravě a výtečné chuti pokrmů z přístrojů Miele. Na vlastní chuťové buňky poznáte výjimečnost chutného a zdravého vaření surovin v páře.

„Miele Fine Dining“ vychází vstříc těm, kteří již své přístroje Miele mají a chtějí využít jejich funkce a možnosti na maximum. Pod vedením špičkových šéfkuchařů si připravíte 3chodové menu, dozvíte se, jak nejlépe využít možnosti parních trub či domácích konvektomatů a domů si odnesete spoustu tipů a triků, jak si vaření maximálně usnadnit, ale přesto dosáhnout excelentních výsledků.

Tematicky zaměřené kulinářské akce „Miele Master Class” vás svěří do rukou zkušených šéfkuchařů, kteří vás budou zásobovat množstvím praktických rad i vychytávek, díky nimž budete v kuchyni vždy za hvězdu. Prostory jsou vybaveny nejmodernějšími přístroji Miele, které vám umožní experimentovat s nejnovějšími technologiemi vaření.

Jednotlivé akce si můžete rezervovat na www.miele.cz

#MamMiele