Tenisky na vysoké platformě musíte mít

Jaro přineslo svěží barvy  a pohodlné módní trendy. Jedním z nich jsou tenisky na vysoké platformě. Hledáte stylovou obuv vhodnou na každodenní nošení? Vsaďte na tyto atraktivní modely, perfektně doladí městský jarní look. Noste je k streetwearovým širokým kalhotám, k romantické midi sukni, rozevlátým šatům i k barevným kostýmkům.

Široký výběr tenisek na vysoké podešvi najdete v nové kolekci obuvi Deichmann. Té dominují ležérní městské i sportovní modely. Najdeme zde také několik robustních chunky kousků, nebo tenisek v ponožkovém stylu. Na své si tentokrát přijdou jak milovnice minimalistické módy a tlumených jednobarevných modelů, tak ženy, které mají rády zajímavé detaily, či poutavé kombinace barev.

Tenisky na vyšší platformě vám kromě pár centimetrů výšky poskytnou také příjemnou podporu a stabilitu při chůzi. Vykouzlíte neokoukaný sofistikovaný outfit. Kdo by si nepřál kráčet jarem s lehkostí…

Jarní tenisky na platformě z kolekce Deichmann si zamilujete na první pohled. Díky atraktivnímu designu a maximálnímu komfortu se určitě rychle stanou součástí vašeho jarního šatníku.