Nezapomenutelné Vánoce s REF, luxusní péči o vlasy

Co máte nejraději na Vánocích? Pečení cukroví, chystání dekorací nebo štědrovečerní atmosféru? Pokud to poslední, pak máme pro vás dokonalý tip, jak udělat z nadělování dárků nezapomenutelný zážitek, obdarujte své nejbližší jedním ze stylových balíčků REF s luxusní péčí o vlasy. K dostání je hned ve čtyřech variantách.

REF Weightless Volume, set pro objem vlasů jako ve stavu beztíže

Řada péče o vlasy Weightless Volume obsahuje speciální botanické výtažky, které zpevňují strukturu jemných či tenkých vlasů, celkově zvyšují odolnost účesu, a navíc jej chrání před poškozením zvenčí. Přípravky také mají zcela unikátní revitalizační vlastnosti, tudíž jsou po jejich použití vlasy zdravé, husté a lesklé. Díky šetrnému složení bez sulfátů, parabenů a silikonů řada REF Weightless Volume vlasy nezatíží a na dlouho jim propůjčí vzhled, jako by byly čerstvě umyté a objem, jako by byly ve stavu beztíže. Základem přípravků jsou organické oleje z grapefruitu a jojoby, které vlasy bohatě vyživují i hydratují, zároveň jim propůjčují přirozený lesk a současně brání v třepení konečků.

Set REF Weightless Volume obsahuje: šampon (285 ml), 
kondicionér (245 ml) a bezoplachovou péči (125 ml).

Doporučená cena: 1060,- Kč / 39,- EUR

REF Ultimate Repair, set pro regeneraci křehkých a poškozených vlasů

Řada péče o vlasy Ultimate Repair obsahuje unikátní směs rostlinných výtažků, speciálně zkombinovaných pro ochranu, posílení a intenzivní hydrataci každého jednoho vlasu, ať už je zničen chemicky, tepelně nebo je přirozeně křehký. Přípravky totiž rychle proniknou do struktury vlasu a vyživují jej zevnitř. Díky šetrnému složení bez sulfátů, parabenů a silikonů přípravky REF Ultimate Repair vlasy nezatíží navíc brání v jejich zacuchávání. Základem této řady je organické máslo murumuru a koncentrovaný protein z quinoy. Tyto složky mají silné hydratační a regenerační vlastnosti a postarají se o dokonalý lesk vašeho účesu i o jeho zcela výjimečnou hebkost.

Set REF Ultimate Repair obsahuje: šampon (285 ml), 
kondicionér (245 ml) a bezoplachovou péči (125 ml).

Doporučená cena: 1060,- Kč / 39,- EUR

REF Intense Hydrate, set pro výjimečnou hydrataci suchých vlasů

Přípravky Intense Hydrate obsahují kombinaci rostlinných výtažků určených pro ochranu, posílení a intenzivní hydrataci normálních až suchých vlasů. Díky tomu zůstávají vlasy na první pohled zdravé, lesklé a také se snadno upravují. Antioxidační a na vitamíny bohaté složení produktů REF Intense Hydrate proniká do hloubky každého vlasu, odkud jej vyživuje a hydratuje. Řada je založena na výjimečných účincích kokosového a bergamotového oleje. Mastné kyseliny z těchto organických složek pronikají do všech vrstev vlasů, proto je tak účinně regenerují.

Set REF Intense Hydrate obsahuje: šampon (285 ml),

kondicionér (245 ml) a bezoplachovou péči (125 ml).

Doporučená cena: 1060,- Kč / 39,- EUR

REF Illuminate Colour, set pro rozzáření a ochranu barvených vlasů

Přípravky Illuminate Colour obsahují unikátní botanické výtažky, které poskytnou vlasům hloubkovou UV ochranu a zároveň rozzáří jejich barvu a prodlouží její životnost. Přípravky mají výjimečně lehké složení a díky tomu zůstávají vlasy nezatížené a zároveň se snadno rozčesávají. Základem řady REF Illuminate Colour jsou výtažky z acai a lněného oleje. Ty jsou nesmírně bohaté na omega 3 a 6 mastné kyseliny a také na vitamíny B1, B2, B3, C, D. Právě tyto klíčové složky se starají o bohatou barvu, ochranu a briliantový lesk vašeho účesu.

Set REF Illuminate Colour obsahuje: šampon (285 ml),

kondicionér (245 ml) a bezoplachovou péči (125 ml).

Doporučená cena: 1060,- Kč / 39,- EUR